21.2.2015

Juhlahumussa treenaillen

Tänään vietettiin vanhemman tenavan synttärijuhlia ja juhlat vietettiin meidän CrossFit-salilla, jonne oli kutsuttu mm. kaikki luokkakaverit (tytöt siis...) Sukupuolijakauma on tähän asti ollut heterogeenisempaa, mutta nyt on selkeästi tämä "vain tyttöjä"-vaihe.

Juhlien aluksi avattiin paketit ja luettiin kortit, jonka jälkeen ohjasin tenaville toiminnallista treeniä. Perushelppoja liikkeitä, jotka lapsilta sujuu aika luonnostaan. Kun treenit ja pelit oli leikitty, tankattiin huolella palautumissokerit mm. karkeista, sipseistä ja jäätelöstä.
Kun vielä tenavien ollessa pieniä ja juhliin tulivat myös vanhemmat, oli minusta mukava leipoa itse ja panostaa tähän syömispuoleen vähän enemmän. Näille synttäreille ei edes kakkua haluttu, vaan jäätelö korvasi kakun ja kaupan valmisherkut menivät kuin kuumille kiville. En tiedä, oliko tämä minusta hyvä vai huono asia, mutta ainakin juhlien valmisteluun käytetty aika oli hyvin minimaalinen ja samoin herkkuihin käytetty rahamäärä. Ehkä kuitenkin hyvä, koska ainakin juhlaväki oli tyytyväinen tarjoomuksiin, eikä mitään jäänyt puuttumaan.

En tiedä, mitä muut yleensä panostaa lastenjuhliin, mutta kyllä meiltä on helposti mennyt tarjoomuksiin ainakin sen 100 €, kun on tehty kakku ja leivottu aika pitkälle itse kaikki pöydän herkut. Nyt ihmettelin, kun kaupassa meni tarjoomuksiin sen 50 € ja aika reilusti jäikin vielä herkkuja jäljelle. Jotenkin olen aina ajatellut, että lastenjuhlissa ei pihistellä, mutta eipä kyllä harmittanut tuokaan säästö.
 
No mutta, juhlien pääpointti oli kuitenkin tuo liikkuminen, johon sali tarjosi aika mukavat puitteet. Oli tilaa tarpeeksi olla hippaa, tehdä kärrynpyöriä, roikkua renkaissa, seistä käsillä, tehdä kuperkeikkoja. Parituntinen hujahti aika nopeasti ja ainakin synttärisankarin mielestä juhlat olivat ihan parhaat. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti