16.1.2015

Kulunutta viikkoa

Viikko alkoi lupaavasti, kun maanantaiaamuna vielä treenaillessani kokeilin mm. käsilläseisontaa ja se sujui taas aavistuksen paremmin. Ehdin jo ajatella, mitä kaikkea viikon aikana treenailisin, mutta eipä sitten mennytkään viikko niin kuin suunnittelin  Selkä kramppasi saman aamupäivän aikana siihen kuntoon, että tiistai ja keskiviikko menivätkin aika rauhallisesti. Onneksi nämä eivät maita kuitenkaan kaada ja nyt alkaa jo tuntua siltä, että eiköhän tämä tästä.
 
Funtsailin tätä nykyelämää sohvalla selkää parannellessani ja mietin, että miten ihmeessä ihmiset hallitsevat nykyään sen kaiken tulvan, mitä meille syötetään. Viime vuoden aikana olen luopunut lähes kaikesta itselleni turhasta materiasta (edelleen voisin elää vähemmällä, mutta nykyinen määrä ei enää ahdista), niin tänä vuonna ajattelin panostaa sitten kaiken muun ylimääräisen karsimiseen.
 
Olen jo pitkään funtsinut tiettyjen aikasyöppöjen karsimista ja aloitin eilen Facebookista. En voi sitä täysin ignoorata elämästäni, koska siellä on myös osa työtäni, kuten yritysteni ja blogini facesivut, muutama töihin liittyvä ryhmä, sekä muutama muu ryhmä/tykkäykset, joihin haluan kuulua. Jotenkin tuntui aika karulta poistaa sieltä kaikki tuntemani ihmiset, koska se ei ainakaan omalla kohdallani tarkoita sitä, etteikö minua kiinnosta tietää, mitä kenellekin kuuluu, mutta jostain syystä minusta tuntui, että aika harva loppupeleissä kertoo kuulumisiaan ja en tehnyt sitä kyllä itsekään. Päätin, että käytän tuon saman ajan, jonka vietän facea plärätessäni, vaikka soittamalla ja kyselemällä ihan oikeita kuulumisia.
No en syönyt lunta, mistä niin päättelet?
 
Tänään käytiin ystävän, koiran ja nuoremman neidin kanssa metsälenkillä, vaikka kieltämättä jo houkutti kunnon treenaaminenkin. Ehkä huomenna jo uskaltaisi vähän treenailla... Mutta siis nuo metsälenkit vain ovat niin mukavaa henkisen puolen kiireenpurkua. On ihanaa, kun on lunta, vaikka talvisin joutuukin aina etsimään vaihtoehtoisia reittejä metsästä, kun peruslenkkipolku onkin hiihtäjien käytössä ja lumettomina aikoina käyttämäni polut ovat nyt paksun lumen peitossa. Mutta onneksi löytyy aina uusia polkuja ja reittejä ja metsä tarjoaa taas uusia maisemia.

7 kommenttia:

 1. Tietokone vie yllättävän paljon aikaa, jollei pidä kontrollia :D Ihana kuva koiruudesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, niin vie. Kun tuntuu, että tässä tulee muutenkin istuttua niiin paljon. Ja tuolla koiralla on nyt talvikarva pörheimmillään, jonka huomaa myös kotona imurointikertojen tiheydessä ;)

   Poista
 2. Hyvä valinta tuo Facen karsiminen, ainakin toistaiseksi. Itse tein saman havainnon jossain vaiheessa syksyllä, ja päätin tietoisesti jättää päivittelyt vähemmälle ja käydä lukemassakin vain max. 2 krt päivässä. Hetken aikaa tuntui vaikealta, mutta sitten kun huomasi miten paljon aikaa siitä vapautui niin avot. Hyvä valinta!! Olen koittanut myös jatkaa samalla linjalla, ja toistaiseksi tuntuu että tämä sopii meikäläiselle.

  Milloinkas siis mennään käymään vaikka kahvilla ;) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, niin oli. Mä vähän mietin, että aika radikaali ratkaisu, mutta ei ole ainakaan toistaiseksi kaduttanut. Onneksi on ihan tarpeeksi elämää myös sen ulkopuolella ;) Ja kahvittelut kuulostaa hyvältä :)

   Poista
 3. Toi hauvva on niin <3 Ja oot sinäkii! Kohta päästään nyrkkeilemään (pelottaa) :-)
  p.s en osaa hyppiä hyppynarulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pps. Kyllä sä opit ;)
   Tänään kiinnitettiin säkit seinälle. Mä olen ihan innoissani!!

   Poista