1.12.2014

Kalliosuojan treenejä ja joulukalenteri

Piiitkästä aikaa treffattiin taas Outin kanssa Kalliosuojassa treenailun merkeissä. Viime vuonnahan me käytiin lähes joka perjantai juoksemassa joko vetoja tai rappusia, kunnes allekirjoittaneen täytyi luopua näistäkin iloista, kun jaksaminen oli niin nollissa, että kaikki ylimääräinen oli pakko jättää.
 
Mutta olipahan taas kiva tehdä paluu. Ensin juostiin ihan hölkötellen kroppa lämpimäksi, jonka jälkeen muutamat vedot, pientä kikkailua, kuten käsilläseisontaa ja lopuksi salitreeniä.
Salilla pusattiin mm. mavea, jonka lisäksi tehtiin myös toiminnallisempaa treeniä. Mutta kaikenkaikkiaan, kroppa tykkäsi. Itse olen jäänyt vähän tuohon maveen koukkuun, kun se tuntuu vihdoin ja viimein sujuvan. Tämä on itse asiassa oikein mukava huomata, koska omat vahvuudet eivät ole koskaan olleet voimapuolella, vaan omat löytyvät enemminkin ilman painoja tehtävistä treeneistä. Mutta tätä voimapuolta päätin nyt hieman siirtää etualalle ja asettaa pieniä tavoitteita noiden painojen kanssa.
Ja tästä hyvin huteralla aasinsillalla päästään seuraavan aiheeseen, joka on joulukalenteri. Täällä blogeissa näkee usein näin joulun alla erilaisia joulukalentereita esim. arvontojen muodossa. No, itse en ajatellut arpoa mitään, vaan antaa itselleni pieniä joululahjoja ja lupauksia seuraavat 24 päivää. Ainakin itselläni on paljon sellaisia pieniä asioita, jotka pitäisi hoitaa tai pienen ajan tavoitteita, jotka vain pitäisi päättää, jotta ne tulevat tehtyä. Itse koen tämän vähän niin kuin uudenvuoden lupauksina, jotka aloitetaan jo joulukuussa, eikä muutoksia tule silloin liikaa kerralla, kun ne jaksottaa tietyille välimatkoille suunnitellen.

Ensimmäisen päivän kunniaksi ajattelin antaa itselleni kauniit (ok, kauniimmat) kynnet joululahjaksi. Minulla oli monta vuotta rakennekynnet, koska se oli helppo tapa pitää kädet edes jollain lailla inhimillisen näköisinä. Itse en jaksa panostaa esim. kynsien huoltoon ollenkaan aikaa ja nyt, kun minulla ei ole enää rakennekynsiä, ovat kädet kyllä aika räjähtäneen näköiset. Minulla on paha tapa repiä kynsiä ja kynsinauhoja, ja tuon pahan tavan opettelu pois vaatii pientä panostusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti