26.12.2014

Hipsiäinen joulupöydässä ja tenavan uusi harrastus

Niin ihanaa aikaa kuin joulu onkin, ja on tullut levättyä, syötyä ja vietettyä perheen kanssa laatuaikaa oikein kunnolla, on jo ihan mukavaa palailla huomenna takaisin töiden ääreen pikkuhiljaa.
 
Joulu meni tosiaan perheen ja lähisuvun kanssa vietellessä rauhallisia joulupyhiä.
 
 Suklainen joulukakku mustaherukoilla ja oli mukaan eksynyt hipsiäinenkin ;)
 
 Jälkiruokapöydästä löytyi myös aavistuksen terveellisempi vaihtoehto.
 
Joulun ehkä odotetuin lahja oli vanhemman neidin hartain toive; pullip-nukke, josta oli puhuttu jo loppukesästä asti. Sen verran niuho äiti kuitenkin olen ollut, kun kyseessä on keräilynukke, eikä hintakaan ole mitään parinkympin luokkaa, että otettiin yhdessä ensin selvää, mikä tämä nukke on ja mikä sen tarkoitus tulisi olemaan. Pelkkä leluhan tämä ei ole, mutta koska kuitenkin olettaisin tuntevani nuo omat lapseni, niin tiedän myös, että tämä meidän vanhempi painos on myös aina käsitellyt tavaroitaan nätisti, uskalsin hänelle tämän toiveen toteuttaa.
 
Ja kieltämättä hauska harrastushan tuo on. Tyttäreni halusi perustaa nukelle blogin (pääset lukemaan sitä TÄSTÄ) ja kuvailla sitä eri paikoissa, sekä tarkoituksena on jatkossa keksiä nukelle erilaisia tarinoita. Kieltämättä aika koukuttava harrastus myös äidin mielestä ;)
 
Ei huono harrastus mielestäni. Olisin hieman kyseenalaistanut tuon ikäisen lapsen bloggailua jostain muusta aiheesta, mutta tässä pysytään mielestäni hyvin tuon ikäisille sopivassa teemassa, eikä esim. omia kirjoituksiaan tarvitse hävetä vanhempana.
 
Meillä on yritetty vanhempaa neitiä saada jos ja vaikka mihin harrastukseen mukaan ja hän ehtikin ratsastaa muutaman vuoden, kunnes tuli niin allergiseksi hevosille, että ei enää siedätyksetkään auttaneet. Sen jälkeen ei oikein mikään ole kolahtanut ja hän totesikin pari vuotta sitten, että "nuo harrastukset eivät taida olla oikein mun juttu". Mitäs tuohon sanomaan, aika kaikenkattavasti ilmaistu ;)


 

4 kommenttia:

 1. Teidän "vanhemmassa painoksessa" ja tuossa nukessa on muuten jotain samaa näköä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna. Meidän vanhempi painos oli aika otettu luettuaan tämän kommentin :)

   Poista
 2. Tuo miun sormi on just sen näköinen, että se tipahtaa kohta tuonne lumihiutaleiden sekaan koristeeksi.

  Marja

  VastaaPoista