24.11.2014

Vihreää voimaa


Sitä on näköjään ihminen aika valmis tekemään melkein mitä vaan, että syysväsymys ei paina päälle. Mietin tässä joku aika sitten vaihtoehtoja, joista saattaisi olla hyötyä syksyn väsymyksen selättäjäksi ja ensimmäisenä teki mieli selata matkatoimistojen sivuja ja kadota etelään vaikka edes viikoksi. No mutta, eihän se tähän saumaan ollut oikein mahdollinen vaihtoehto, vaikka kovasti olisi houkuttanutkin. Piti ottaa käyttöön plan B.
 
Kirkasvalolampusta olisi ehkä saanut jotain apua, jos muiden kokemuksiin on uskominen, mutta missä mä sitä ehtisin käyttää, kun olen koko ajan menossa, eli työ on kaukana istumatyöstä. Joku naamalle käännettävä kirkasvalo-otsalamppu. Hah hah. Olisinpa näky. Ja ne korvavalot eivät ihan vakuuta.
 
No, sitten tuli mieleen, että viime talvena tekemäni detox-kuuri antoi aika mielettömän määrän energiaa, kun ensin oli kärsinyt ne muutamat tuskaiset päänsärkypäivät ja hyväksynyt sen, että öisin lähiomaiset lakoavat koiraa myöten yksi toisensa jälkeen. No, onneksi ne olivat vain unia, vaikka todella ahdistavia sellaisia.
 
 
Viime maanantaina aloittelin sitten detoxin aikanani saamilla ohjeilla. Ensimmäiset kolme päivää kärsin voimattomasta olosta ja nonstop-päänsärystä. Neljännen aamun koittaessa päänsärky alkoi helpottaa ja olo tuntui energisemmältä. Villeimmät unetkin rauhoittuivat tuon ajan jälkeen. Tällä kertaa kukaan/ketkään ei onneksi kuollut, mutta hieman harmitti, kun olin tässä yksi täyttänyt ystävälleni arpalipukkeen, jolla hän voitti 1,5 miljoonaa ja lisäksi hän vielä soitti seuraavalla viikolla, että oli voittanut lotossa 5 miljoonaa. No, tasan eivät mene nallekarkitkaan...

Ja sitä energisempää oloa onkin sitten jatkunut oikein mukavasti. Yhtäkkiä tuntuu, että jaksaa taas ja on tullut tehtyä juttuja, joihin ei ole tullut tarttuneeksi millään, kuten auton imurointi ja kaappien siivous. Ja on mukava huomata, että treenaamiseenkin tuntuu riittävän energiaa.

 
Voisikohan tässä jopa ihan kuvitella, että syysväsymys olisi jollain lailla selätetty. Ainakin toivon niin. Eikä tuo pari päivää sitten satanut lumi ainakaan lisää väsymystä, koska ei ole enää niin synkkää.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti