1.10.2014

Välipaloja

Viimeinen viikko on mennyt aika lahjakkaasti säntäillessä paikasta toiseen ja ainakin itse huomaan, että mitä vähemmän aikaa tuntuu olevan, sitä yksipuolisemmaksi ruokailut käyvät. Muutaman päivän pelkän leivänmussuttamisen, salaatinsyönnin ja rahkanpopsimisen jälkeen olin turvoksissa kuin ilmapallo ja aivan tukossa.
 
En tarkoita, että näistä joku olisi ehdoton ei ruokailussa, mutta ainakin oma kroppa pysyy parhaiten toimintakykyisenä, kun syön mahdollisimman monipuolisesti ja kohtuudella kaikkea. Mutta koska aikaa ei nyt ole tehdä seitsemän lajin ruokalistaa, niin vaihtoehtoja nopeille välipaloille piti keksiä.
 
Itse ihastuin tällaiseen tuotteeseen, kuin Nutz Trailmix luonnonjugurtin ja mangososeen kanssa.
 

Riisikakut ovat tehneet paluun monen vuoden tauon jälkeen ja kun siihen päälle lisäksi surauttelin hummusta, avokadoa ja vähän suolaa, niin hyvää tuli.

Hummukseen tuli 2 prk kikherneitä, 1 rkl tahinia, 1 sitruuna puristettuna, vähän suolaa (sitä kun saa aina lisättyä jälkikäteen maun mukaan) ja 1 tl kuminaa ja pieni luraus öljyä, sekä vettä, jos tahna jää liian kököksi.

Ja miksi kukaan ei ole kertonut, että parsakaali ja balsamico sopivat NIIN hyvin yhteen? Öljyä, balsamicoa ja ripaus suolaa. Nam.

2 kommenttia:

 1. Kiitos loistavan kuuloisista "pikaruuista". Pitää heti ottaa käyttöön!
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä, ainakaan oma kroppani ei jumita tällaisista välipaloista niin pahasti, kuin normileivästä ja rahkanpuputtamisesta :)

   Poista