17.9.2014

Paketteja ja jumppaa


Eilen oli vähän niinkuin joulu ja synttäripäivä yhdessä, kun pelit ja vehkeet saapuivat boxille. Ihan mukavasta alkulämmittelystähän tuo kävi, kun illalla oli vielä vedettävänä combat ja kehonhuolto. 

Vaikka kaikennäköistä ja -kokoista pakettia sitä tulikin kannettua. Jotenkin veikkaan, että suurin tuska syntyy tuosta kokoamisesta. Tai sitten ei. Sen näkee lähipäivinä.

 
 
Sali alkaa näyttää jo siltä, miltä pitääkin, vaikka hommaa vielä toki riittääkin. Onneksi ollaan jo kuitenkin voiton puolella.

 

Itse en varmasti koskaan kyllästy ihastelemaan ikkunoista näkyviä maisemia. Jotenkin koko miljöö sopii tällaiseen toimintaan niin hyvin. Tällaista sopivan rouheaa.

  
Illalla combatin jälkeen suunnistin vielä vetämään kehonhuoltotuntia. Tällä kertaa käytettiin apuna tankoja ja seinää. Sen lisäksi, että tykkään vetää tätä tuntia, on myös mukavaa, että samalla tulee itsekin venyteltyä.
 

2 kommenttia:

  1. Siellähän alkaa sali näyttämään jo oikeinkin hyvältä!:) Tuli käytyä paljon treenamassa tuolla paikassa silloin kun siellä oli edellistä toimintaa ja mä kans Rakastan noita maisemia ja tuota miljöötä. Oli todella haikeaa kun edellinen sali muutti pois sieltä, joten arvaa vaan kuinka innoissani olin kun kuulin, että crossfit sali tulee juurikin noihin samoihin tiloihin!;) Ympyrä sulkeutuu.. Parin viikon päästä nähdään, jee!!:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Pikkuhiljaa valmista tulee. Toisaalta ei malttaisi odottaa, että sali aukeaa ja toisaalta alkaa olla viime hetken paniikki, että ehditäänkö tehdä kaikki :)

      Poista