4.8.2014

Still keep going strong

Paljon on puhuttu viime vuosina hidastamisesta. Jollain tasolla kaipasin sitä myös itse, mutta toisaalta olen aina ollut ihminen, josta on kiva tulla ja mennä, olla monessa mukana. Kiinnostun monista asioista, rakastan liikkumista, haluan oppia tässä elämässä paljon uusista asioista. Niin paljon juttuja, niin vähän aikaa.

En oikeastaan kaivannut hidastamista. En, vaikka viimeisen 10 vuoden aikana olin kärsinyt kahdesta lievästä burn outista. En, vaikka kroppa prakaili ja oireili liian kovasta tahdista. En, vaikka tunsin, että en pysty loppuelämääni jatkamaan näin. En, vaikka ympärilleni "tuotiin" paljon asioita (perhe, lapset), joiden pitäisi olla tärkeämpiä, kuin suorittaminen, työnteko.

Näitä asioita pysähdyin miettimään nyt juuri siksi, koska omasta suuresta päätöksestä muuttaa asioita, on nyt aika tarkalleen vuosi. Vuosi sitten jätin turvallisen palkkatyöni ja hyppäsin aika lailla uuteen maailmaan. 


Nyt katsoessani viimeistä kulunutta vuotta, en voi olla tyytyväisempi valintaani, joka kieltämättä tuntui aikamoiselta hypyltä tuntemattomaan. Ja niinhän se olikin. Uskoin kuitenkin itse omiin kykyihini ja siihen, että elämä kantaa ja niinhän se on kantanutkin. Vuosi on tuonut paljon aivan mielettömän hienoja asioita, joskin se on ollut myös ehkä yksi elämäni rankimpia ja se hidastaminen, jota en edes muka kaivannut, on tullut mukana vähän niinkin kaupan päälle. Eikä minulla ole mitään tarvetta "nopeuttaa".

Nautin edelleen työnteosta ja siitä, että uusia ovia aukeaa aina sopivin väliajoin. Elämä on tässä ja nyt. En tavoittele enää elämään sitten kun-muodossa, en silti halua jäädä paikalleni, vaan nähdä ja kokea paljon, avata niitä uusia ovia, luottaa edelleen siihen, että ratkaisut, joita teen, kantaa ja niillä on joku tarkoitus.
 

Näihin tunnelmiin palaan vielä, mutta nyt lähden pakkaamaan kaikki omistamani trikoot kassiin ja suuntaan kohti joogaretriittiä.

Ja hei, arvatkaa, mikä on ollut musta ihan huippua? Se, että olette käyneet osallistumassa tuohon ARVONTAAN ja varsinkin se, että musta on ollut ihan parasta lukea teidän kirjoittamia kommentteja :) Tykkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti