26.8.2014

"Pientä" projektia

Woooh, mä voisin kirjoitella piiitkän jutun mun aivan ihanasta viikonlopusta, johon kuului mm. elokuvissa käyntiä ystävän kanssa, taimipäivä Mustilan arboretumissa (iiihania kasvilöytöjä), hauskat ystävän häät ja vielä lisäksi ehdin hieman huilatakin.
 
Mutta nyt pyörii ajatuksissa enemmän tai vähemmän projekti "Sali pystyyn". Sannan kanssa pistettiin ajatukset yhteen tässä loppukesästä ja tässä nyt ollaan. Yhteisen projektin äärellä, jota CrossFit-saliksi kutsutaan. 
 
 
Huikea työhän tässä on, kun vuokrattu tila täytyy pestä lattiasta kattoon, maalata, korjata, siivota, tuunata ja töitäkin pitäisi tehdä jossain välissä.
Niin ja kouluttautua. Olen maanisesti plärännyt reilun satasivuista CrossFit Training Guidea, koska ensi viikonloppuna kutsuu koulutus.
Että tällaista pikkuprojektia olisi työn alla. Tästä kirjoittelen ihan satavarmaan lisää, kunhan saadaan pyöritettyä tätä projektia eteenpäin.

 

8 kommenttia:

 1. Hui-kee-ta! Hyvä työ, työ!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä me! Vähänkö ollaan innoissamme :)

   Poista
 2. Mahtavaa ja onnea "projektille" !

  VastaaPoista
 3. Ihan tosi mahtava juttu..en voi olla ainoa joka on Crossfit-salia Kotkaa lähemmäs toivonut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No et varmasti ole. Ihan mahtava paikka on tuo Kotkankin sali, siellä OnRampin viime syksynä kävin itsekin, mutta matka on kieltämättä aika pitkä :)

   Poista
 4. Tämä on kyllä yksi parhaista uutisista aikoihin! NIIN HIENOO!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iida :) Mäkin olen ihan innoissani!!

   Poista