6.7.2014

Leppoisa sunnuntai

Se olisi taas uusi viikko starttia vaille valmis. Viime viikko menikin niin sutjakkaan, kun pienenä lisänä oli kirpparikamojen hinnoittelu ja paikalle vieminen. Lisäksi koti oli kieltämättä aika pommi kaiken sen "siivoamisen" jälkeen. Nyt on onneksi viikonloppuna saanut vähän tasoitettua tilannetta ja koti alkaa taas näyttää suht omalta.
 
Muutamat tavarat kirpparille valituista tavaroista löysivätkin vielä paikan omasta kodista, jos ei ihan sellaisenaan, niin pienen tuunailun jälkeen. Mattavalkoinen ja -musta spraymaali ovat olleet ihan kiitettävässä käytössä ja mm. muutamat korit ovat saaneet pientä päivitystä pintaansa.
 

Tänään tuli illalla ystävä kyläilemään ja mikäs on sen mukavampaa, kuin syödä napa täyteen yhdessä. Mies grillaili meille kaikkea hyvää ja me tytöt väsäiltiin kaapista löytyy-salaatti. Simppeliä ja hyvää.
 


Lisäksi tehtiin hieman terveellisempi versio lettukakusta, johon oli käytetty erilaisia proteiinituotteita, rahkaa ja marjoja. Sen verran hyvin tuossa oli makrot kohdillaan, että taidan syödä tuota huomenna aamupalaksikin.

Pienen sulattelun jälkeen pelailtiin ystävän ja tenavien kanssa sulkapalloa pihalla. Tosissaan tietenkin ;)

 

 

 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti