20.5.2014

Tiistaifiilis

Tänään oli siitä poikkeuksellinen päivä, että tein vain pari tuntia töitä ja sen jälkeen meillä oli vielä treffit Annin kanssa, joka auttaa mua tässä olkapään kuntoutuksessa. Itse jo hieman vähättelen tuota olkapään kuntoutustarvetta, koska varsinaista kipuahan siinä ei enää ole. Mutta myönnettävä se on minunkin, että virheasentoja löytyy vielä ihan riittämiin ja voimaerot vasemman ja oikean välillä ovat aika huikeat. Eli nyt vaan maltilla teen edelleen kuntouttavia liikkeitä, jotta saan olkapäästäni mahdollisimman ehjän. 
 
 
Minulla alkoi miniloma ja olen pois töistä seuraavat neljä päivää. Lomamoodiin oli helppo muljahtaa heti töistä päästyä. Jos jollain lailla vertaa omaa fiilistä normilomafiilikseen, niin en ole ollenkaan väsynyt tai koe, että kylläpä loma tulee nyt tarpeeseen. Aika mukava tunne, kun on osannut säästellä voimiaan sopivasti, eikä ole sellainen tunne, että koko loma menisi vain nukkumiseen. Ja ei voi mennäkään, koska kaikennäköistä aktiviteettiä on tosiaan luvassa :)
 
 
Ja aktiviteetistä puheenollen, sitä taitaa janota meidän koirakin todella epätoivoisesti. Niin epätoivoisesti, että se päätti tänään hypätä parvekkeelta toisesta kerroksesta alas. Satuin olemaan itse pihalla tuolloin laittamassa pyykkiä kuivamaan ja ilme oli varmaan näkemisen arvoinen, kun koira tömähtää yhtäkkiä parvekkeelta maahan. No eihän tuolle onneksi kuinkaan käynyt, vaan koira jatkoi juoksuaan, eikä ollut tömäyksestä millään. En edes halua miettiä, mitä olisi voinut käydä. Mutta kyllä mä olen nauranut tuolle episodille koko päivän. En taidakaan viedä koiraa mensantestiin ;) Ehkä jokin Underdog-koulutus voisi olla aika osuva. Tiedättekö sen elokuvan?
 
 
Tänään kävin viemässä nuoremman neidin hoitoon mummilaan Lappeenrantaan ja kotimatkalla kävin fiilistelemässä puutarhamyymälöissä. Taas olisi voinut lähteä mukaan vaikka mitä, mutta jos jotain olen oppinut, niin sen, että puutarhamyymälään pääsee aina uudestaan. Kaikkea ei tarvitse haalia kerralla, vaan vain se, mitä oikeasti jaksaa istuttaa.
 
Jostain syystä haalin melkein väkisin aina vain valkoisia kukkia mukaani, mutta tänä vuonna päätin lisätä värejä elämääni, niin näin teen myös näiden kesäkukkien kanssa.
 
 
Itselläni on varastossa aina muutama spraymaalipullo mattavalkoista ja mattamustaa +satunnaisesti muitakin värejä. Näillä on mukava käydä iltaisin spreijaamassa naapurien seinät, ei kun uudistaa iän kuluttamat rottinki, puu yms, ruukut ja muut esineet. Halpa keino saada vanhasta uutta.
 
 
Puutarha on tosiaan kokenut oikein räjähdyksen, kun NIIN paljon kaikkea kukkii yhtä aikaa. Vihdoinkin alkaa näyttää pihassa jo enemmän valmiilta, kun 3-4 vuotta sitten istutetut puut ja pensaat alkavat oikeasti näyttää muulta, kuin risuilta.
 
Tulppaanit kukkivat täysiä.
 

Koristemanteli on kauneimmillaan.

Ruusukvittenikin kukkii.

 
Ja moni moni muu.

Tämä on niin parasta aikaa vuodesta :) 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti