19.3.2014

Ja lisää treeniä

No nythän näitä treenikuvia sitten vallan tursuaa, kun olen saanut taas treeniputkesta kiinni. On niin suuri nautinto saada rakastamastaan asiasta oikeanlaista kipua aikaiseksi. Tällä hetkellä ei ole tietoakaan väsymyksestä, olkapääkivuista, palautumattomasta kropasta jne. Huiliminen kuulkaas kannatti, vaikka pää välillä kovilla olikin.
 
Toivon todella, että jatkossa osaan pysäyttää oman junani hieman aikaisemmin. Tai osaisin ennakoida tilanteita niin hyvin, että vastaavaan tilanteeseen en enää joutuisi. Joskus mietin, olisinko uskonut, jos joku, joka on vastaavan läpikäynyt, olisi tullut nappaamaan mua olkapäästä ja sanonut, että nyt stop ja kertonut, miten siinä tulisi käymään. Olisinko pysähtynyt ajoissa vai onko nämä näitä, jotka täytyy kokea kantapään kautta? 
 
No, oli miten oli, ainakin itse aion olla jatkossa se ihminen, joka nappaa kiinni olkapäästä niitä potentiaalisia "itsetuhoisia" ihmisiä, jotka jo oireilevat, mutta eivät ole ymmärtäneet hiljentää. Joskus riittää pieni huili, joskus pidempi.

Mutta eniveis, nyt on huilattu ja on taas aika aloitella omat treenit.

Eilen treenasin selkää tunnustellen. Ylä- ja alataljat menevät pienehköillä painoilla ihan jees ja selästä löytyvät oikeat kohteet. Kulmasoudussa oikea puoli menee nätisti kohdilleen, mutta vasen, eli ex-kipuileva puoli... no jaa, kyllä se sieltä.

Tänään uskaltauduin tekemään jalkatreeneissä liikkeitä, joita en kipuilevan olkapään takia ole tehnyt, eli ihan peruskyykkyä ja suorin jaloin maastavetoa. Painot eivät päätä huimanneet, mutta sj maastaveto ei tuntunut noilla painoilla olassa pahalta ollenkaan, kyykyssä olkapää vähän ilmoitteli ylöspusausvaiheessa itsestään, mutta ei onneksi pahasti. Iiihanaaaa.

Lisäksi oli kerrankin mukava treenata ilman kiirettä. Yleensä varaan itselleni tunnin omasta kalenteristani aamupäivisin treeneille, mutta nyt yksi asiakkaani oli estynyt tulemasta paikalle ja yhtäkkiä mulla olikin aikaa ei niin kiireiseen treeniin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti