7.3.2014

Energiaa eri muodoissa

Menneellä viikolla piipahdin paikallisessa luontaistuotemyymälässä ja sieltähän tarttui mukaan mm. muutama raakaruokapatukka, joita en ole vielä maistanut. Vaikka tykkäänkin tehdä pääsääntöisesti näitä itse, maistelen kyllä näitä valmiitakin tuotteita ihan mielenkiinnolla. Nämä Purple Balancen raakapatukat olivat ihan hyvän makuisia, mutta jos tekisin pientä makuvertailua vaikka näiden ja Nakd-raakapatukoiden välillä, veisivät nuo Nakd-patukat kyllä voiton.
 
Näissä patukoissa on kyllä aikamoista hintahajontaa, ja kun kyse on kuitenkin raakatuotteista, luulisi raaka-aineiden ja tuotantokustannustenkin olevan aika samoissa. Kuitenkin esim. nuo Nakd-patukat ovat yli puolta halvempia, kuin nämä tällä kertaa testanneeni. No, kaikkein edullisimmaksi nämä taitavat silti tulla, kun teen nämä ihan omassa tuotantolaitoksessani. Ja ainakaan toistaiseksi en ole vielä kohdannut itse tehdyn voittanutta.
 

Viherpuuro on jäänyt aamupalalla hieman taka-alalle, kun olen taas innostunut erottelemaan valkuaisia aamuisin; kaurahiutaleista ja munista tulee vallan mainio aamupala.

 Yksi ohje löytyy tuosta meidän reseptivihkosesta.

Viime aikoina en ole hirveästi mitään kirjallisuutta jaksanut lueskella, kun tuntuu, että en ole päässyt ensimmäistä sivua pidemmälle, kun uni on jo tipahtanut silmään. Nyt kun alan pysyä jo hereilläkin, niin en voinut ohittaa monta kertaa kirjakaupassa pyörittelemääni kirjaa Raakaruoka-aika. Paaaaksu kirja täynnä ihania kuvia ja ohjeita. Nam.

Muistan joskus ystäväni maininneen lukemisen arvoisesta joogakirjasta ja eilen illalla kyselin jotenkin hieman epämääräiseen tyyliin, että mikä sen kirjan nimi oli, jossa puhuttiin mm. siitä, että jokainen joogaharjoitus on omansa ja täytyy olla jo tyytyväinen siitä, että on saapunut matolle. Onneksi ystävä hokasi näinkin heikosta vihjeestä, mistä kirjasta oli puhe ja melkein vapaapäivän kunniaksi käytiin aamulla kirjastosta tuo kirja bongaamassa. Ehdin lukea sitä vasta n. 20 sivua ja kyllä, voin suositella ko. opusta lämpimästi, Jooga ja elämän voima.

Sitten se olisi pikkuhiljaa alettava pakkailemaan tavaroita kasaan, koska viikonloppu meneekin sukkuloidessa näppärästi paikkakunnalta toiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti