16.2.2014

Sitä sun tätä :)

Tammikuun lopussa päätin karsia kaiken yhtään ylimääräisen hetkeksi ja tehdä pienen rauhoittumisen. Eniten ehkä rissasi tuo risa olkapää ja päätin luopua kaikista ylimääräisistä jumpanvedoista siksi aikaa, että saisin tuon olkapään kuntoon. Mä olen niin pyhästi päättänyt, että nyt jos tämä olkapää tulee ilman puukkoa kuntoon, niin mä en riko enää IKINÄ mitään paikkoja treenaamalla (tapaturmia ei lasketa). Mun pää vaan helposti dissaa omaa kroppaa ja venytän omaa jaksamista yli rajojen. Joskus se on jopa ihan hyväksikin, ja joskus taas ei. Olkapään kanssa taisi olla se ei-juttu.
 
No mutta, nyt on treenattu sitten jalkoja ja panostettu lepoon ja palautumiseen, sekä kehonhuoltoon. Eikä tunnu pahalta sekään, vaikka yläkroppa huutaakin jo treeniä. Joogasalilla kävin vetämässä putkirullauksesta perusteet ja taas jatketaan tulevana torstaina.
 

Ja vaikka ihan täysipainoisesti ei tällä hetkellä pystykään treenaamaan, niin ainahan voi syödä siististi. Kieltämättä se tässä tilanteessa vaatii omalta päältä aika paljon, koska niin helposti yhden paikan flipatessa olisi mukava heittää koko elämä ihan "ranttaliksi". No, niinhän ei toki tule tehdä, vaan täytyi pitää itsensä kanssa pieni keskustelu siitä, kuinka tärkeää nyt onkaan pitää tietyt perusasiat kunnossa, vaikka treenaaminen ei olekaan täysipainoista. Nyt kun kulutus on hieman pienempää, ei passaa ihan samalla tavalla ruokaakaan mättää naamariin.

Tuossa alla olevassa kuvassa on mun vihreä aamupuuro muokkailtu letuksi ja ohje tulee tässä:

Vihreä aamulettu
kourallinen pinaattia
1 dl kaurahiutaleita
1 banaani
1,5 rkl chian siemeniä
2 munaa
2 rkl proteiinijauhetta
1 dl mantelimaitoa
 
päälle marjoja
 
Kaikki aineet blenderiin. Pannulle hieman kookosöljyä ja paista lettu molemmilta puolilta.
 
Omasta mielestäni puuroversio on hieman paremman makuinen, mutta tämä vihreä lettu on kyllä pelastanut aamut, jos en olekaan jaksanut tehdä puuroa jo edellisenä iltana valmiiksi.

Olen käynyt viime viikkoina säännöllisesti ystäväni luona vyöhyketerapiassa, koska se tuntuu tällä hetkellä omalle kropalle miellyttävältä vaihtoehdolta. Tänään testattiin tuohon olkapäähän myös LPG-hoitoa ja sehän tuntui oikein mukavalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti