21.2.2014

Hankintoja

Melkoista haipakkaa ollut tämä päivä ja äkkiseltään kalenteria vilkuillessaan, tulee olemaan myös viikonloppu. Tänään tuli vetäistyä aika laaja arsenaali jumpanvetoja (cxworks, body pump, kahvakuula, putkirullaus ja body combat) ja kroppa käy vieläkin hieman ylikierroksilla myöhäisillan combatista. Huuuh.
 
Aamulla kyllä herätessäni ajattelin, että mitäköhän tästä tulee, kun yöllä heräsin koiran haukuntaan ja ensimmäinen reaktio oli heittää tyyny lattialle (ei siis ollut tarkoitus hakata sillä koiraa), jotta koira vaikenisi. Todella loogista, eikö... No mutta hauskintahan tässä oli se, että tein tuon primitiivisen heittoreaktion tuolla kipeällä kädellä ja huraa, lepokipu is back. Mua alkaa vähän pikkuhiljaa huolettaa oma aggressiivisuuteni öisin ja täytynee ottaa selvää, onko olemassa night time anger managementtejä. Mähän saatan nykäistä tuota miestäkin vahingossa pataan, jos se vaikka kuorsaa. Ai kamala. 


No, ehken sentään (kai). Tällä viikolla kävin hakemassa postista Sports Directin paketin, ja kyllä, tällä kertaa mukaan oli tarttunut oikeasti tärkeitä juttuja, kuten pistehanskat. Hintakin taisi olla alle 20 € ja todella pätevät omiin tarpeisiini. Ja ei kai sitä kannata vaan yksiä pistareita tilata, täytyyhän sitä aina kavereita olla mukana matkassa ja klik klik, oho, mukaan lähti parit farkut, collegepaita ja tuo lila toppi tuosta yläkuvasta. Toppi oli kyllä musta aika täydellinen ja saattaa olla, että se saa tuossa lähipäivinä seuraa samanlaisista, mutta erivärisistä kanssasisaristaan. Itse tykkään topeista, joissa on kapea selkä, ylhäältä napakka, mutta tuosta keskivartalosta aavistuksen löysä (ei kuitenkaan teltta). Mua ahdistaa sellaiset ratakireät topit.

Ja nyt kun oikein sulovileeneiksi ruvettiin, niin tänään torstailounaan jälkeen käytiin Tiimarin konkurssimyynneistä hakemassa kassillinen kaikkea tärkeää kotiin kymmenellä eurolla. Sattui aika mukavasti, kun viikonloppuna juhlitaan vanhimman neidin syntymäpäiviä. Nyt on sinnekin kaikkea kivaa.

Eikä siinä vielä kaikki. Vinkkaanpa nyt vielä maan mainiosta nettikaupasta iHerbistä, jos joku ei ole vielä kuullut. Jos täältä jotain päädyt tilaamaan, niin kannattaa googlettaa myös iHerb tulliraja 2014 ja iHerb alennuskoodi, ettei tule tullimaksuja ja saat ekan tilauksen vähän edullisemmin. Itse olen omat lisäravinteeni aika pitkälle siirtynyt tilaamaan tuolta, koska ovat niin paljon edullisempia. Viimeeksi klikkailin myös tenaville tuolta c- ja d-vitamiinit, kun tabletit olivat oikein eläimen mallisia ;), hih. No, viimeeksi tänä aamuna heräsin nuoremman kysymykseen, "Äiti, saadaanko jo ottaa vitamiinit?" Ilmeisesti ovat lasten mieleen. Ei sillä, etteivätkö ihan tavallisetkin uppoa, mutta ainakin itse olen niin lahopää, että en välttämättä muista kysellä lapsilta päivittäin, onko vitamiinit tullut otettua. Ja nämä eläimenmalliset ovat näköjään paljon itseohjautuvampia.

 Ja vielä sen verran, kun nettikauppoihin tässä eksyttiin (mun piti muuten kirjoittaa ihan jostain muusta...), niin jos et ole vielä käynyt itsellesi lataamassa/tilaamassa mun ja Johannan tekemää reseptivihkoa, josta löytyy vähän kevyempiä herkkuja, niin sen löytää TÄÄLTÄ.
Kuvausassistentti ;)

2 kommenttia:

  1. Hiano paita, tahtoo myös. Toi SD on paha paikka, tilausta tehdessä lähtee aina lapasesta..
    p.s koitahan hallita aggressioitasi :-)

    VastaaPoista
  2. Suosittelen, hinta/laatusuhdekin oli mitä parhain. Ja muista tilata myös kavereita, ettei paidan tarvitse yksin matkustaa ;) Onneksi oli vain tyyny, eikä vaikka keilapallo :D

    VastaaPoista