24.1.2014

Vastasin haasteeseen

Joku aika sitten sain seuraavanlaisen haasteen ja tässä siihen vastauksia :)

Haasteen säännöt ovat seuraavat

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja jolta haasteen sait
2. Kerro viisi asiaa itsestäsi
3. Vastaa annettuihin kysymyksiin
4. Keksi 10 uutta kysymystä jotka annat seuraaville kymmenelle bloggaajalle
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut
Nonnis, sitten aloitetaan:

Kiitos Satu :)

Ne 5 asiaa minusta. Hmmm.... Nyt on pyörinyt facessa persoonallisuustesti, johon pääset TÄSTÄ. Eiköhän se kerro ainakin 5 asiaa minusta :) Viime kesänä tein vähän vastaavanlaisen haasteen, sen voi lukaista TÄÄLTÄ.
Olet lämminhenkinen, ulospäin suuntautunut, iloinen ihminen, jolla on aina aikaa hauskanpidolle, ja joka välttelee tylsiä ihmisiä jotka ottavat itsensä liian vakavasti. Sinulle soveltuvat parhaiten ammatit, joissa voit olla tekemisissä ihmisten parissa, kuten myyntityö, neuvontatyö, asiakaspalvelu, hoitotyö, kriisiapu ja esiintyvä taiteilija. Ihmistyyppisi luonnostaan tarkkailee toisten käyttäytymistä ja pohtii, mitä toiset oikeastaan haluavat. Valitsitpa minkälaisen ammatin tahansa, siinä puhumisella on oltava tärkeä rooli. Olet parhaimmillasi toisten ihmisten seurassa, ja vältteletkin yksinäisyyttä ja eristymistä. Uskot että elämän, työn ja ihmissuhteiden pitää olla hauskaa ja palkitsevaa. Et viihdy synkissä oloissa. Kaltaisesi ihmiset ovat valloittavia, terävä-älyisiä ja mieleltään avoimia. Toisten mielestä saatat viihtyä liian usein juhlissa. Sinua saattaa ahdistaa se, jos sinulta odotetaan vakavamielisyyttä, muodollisuutta, logiikkaa, järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä.

Ei tuo kai ihan metsään mennyt :D

Ja ne Sadun 10 kysymystä

1. Mikä on lempiruokasi
No ei tarvitse kauaa miettiä, sushi. Ja jostain vinksahtaneesta syystä, mun tekee aina aika ajoin mieli hyvää tomaattikeittoa. Olen kaikkiruokainen, mutta selkeistä raaka-aineista tehtypuhdas ruoka, joissa pystyy maistamaan raaka-aineen, on parasta.2. Mikä on paras vuodenaika ja miksi
Alkukesä. Silloin luonto herää eloon ja nautin niistä kaikista vihreän eri sävyistä. Ei mulla tosin ole mitään näitä muitakaan vuodenaikoja vastaan.

3. Mitä harrastat
Liikuntaa eri muodoissa. Jos saisin valita (lue - jos työ ei haittaisi harrastuksiani), kävisin salilla, juoksisin, joogaisin ja nyrkkeilisin. Crossfitkin on mun juttu. Toinen rakas harrastus on käsityöt ja kaikenlainen nyhräily. Me muuten laitettiin ystävän kanssa käsityöblogi pystyyn, jota voit käydä kurkkimassa TÄÄLTÄ. Tästä kirjoittelen vielä lisää, kunhan saadaan tuonne vähän lisää materiaalia :) Niin ja leipominen sekä ruuanlaitto on kanssa kivaa.

4. Mikä on tärkeintä elämässäsi
Elää omanlaista elämää.

5. Onko sinulla lemmikkejä
Koira. Tuo on tuollainen lapasmalli, joka ei oikein osaa edes murista.6. Mitä pelkäät
Suurin pelko tai ehkä paremminkin huoli mulla on omia lapsia kohtaan. Noh, varmaan jokainen äiti tähän pystyy samaistumaan :)

7. Onko sinulla lempinimeä, jos on niin mikä
Mä haluaisin olla ihan Terhi vaan.

8. Mitä toivot ja odotat tältä vuodelta
Kaikki mitä tulee, saa tulla, se on vain elämää.

9. Uskotko horoskooppeihin
Luonnehoroskooppeihin kyllä.

10. Mitä aiot tehdä ensi kesänä
Nauttia kesästä, niin kuin joka kesä. Lomareissu olisi mukava juttu.Itse en haasta ketään, mutta nouki ihmeessä nämä samat kysymykset ja vastaile. Ihan mukavaa puuhaahan tämä on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti