1.1.2014

Morjensta vaan, viime vuosi

Oikein mukavaa alkanutta vuotta näin aluksi kaikille. Itse toivon alkavalta vuodelta (TAAS) vähän tasaisempaa ja rauhallisempaa versiota. Jotenkin nämä ruuhkavuodet on jo NIIN nähty. Tenavat alkavat olla suht helpossa iässä, kun ei tarvitse joka sekunti olla "palvelemassa", vaan ovat jo sen verran isoja, että osaavat perusjutut jo itsekin. Työn toivon jatkuvan samoissa merkeissä ja ainakin näillä näkymin alkuvuodesta on tulossa ihan mukaviakin juttuja. No mutta, näistä ja ajatuksista ensi vuodelle taidan tehdä ihan oman tarinansa. Viime vuotinenkin tuli toteutettua aika hienosti :)
 
Uutta vuotta tuli juhlistettua pereen ja ystävän kanssa. Käveltiin katsomaan ilotulitukset ja lepuutettiin räpylöitä paluumatkalla keinuissa.
Ja uutena vuotena täytyy syödä tietenkin hyvin. Me grillattiin. Ja eipä ole muuten tullut grillattua koskaan uutena vuotena. Ihan ei kesän kanssa päästy autenttiseen tunnelmaan, mutta jotain sinne päin.
 
Ystävän kanssa olikin jo turhan pitkä tauko edellisestä näkemisestä, että meni aika heilahtaen koko ilta kuulumisia vaihtaessa.
 
Ystävän joululahjapaketista löytyivät väkertämäni lapaset.
Koira ei ole mikään suuri uusi vuosi-fani ja istua nökötti joko jaloissa tai pöydän alla koko uuden vuoden. Ja ihan turha oli yrittää käydä illalla edes ulkona. Tänä aamunakin ulos lähdettiin pienellä varauksella.
No mutta, nyt on joulut ja uudet vuodet juhlittu ja voi taas panostaa ihanaan normiarkeen hetkeksi. Tosin aika pian vastaan tulee nuo mun kakskymppiset, mutta vaikka pyöreitä täytänkin (enkä todellakaan 20), ei näitä ainakaan vielä juhlita mitenkään suuresti. Rehellisesti sanottuna tekisi mieli jopa unohtaa :D

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti