9.1.2014

Ihan paras aamupala

Heippatirallaa.
 
Nyt täytyy tehdä ihan oma juttu puurosta. Mä olen jäänyt NIIN koukkuun tähän vihreään ihanuuteen, että taju lähtee onnesta. melkein ainakin.
 
Tuosta ihan alimmasta kuvasta saa varmaan sen verran selvää, mikä on alkuperäinen resepti, mutta tässä on mun versio, joka ei siis poikkea todellakaan suuresti alkuperäisestä.
 
Vihreä raakapuuro
1 dl kaurahiutaleita
iiiso kourallinen pinaattia/salaattia/lehtikaalta
2 rkl chian simeniä
2-3 dl kaurajuomaa
1 banaani
20 g (reilun ½ dl) proteiinijauhetta
 
Blenderiin kaikki yhes koos illalla, pöräytys, kaato syvälle lautaselle, jääkaappiin ja aamulla marjoja päälle ja ääntä kohti :)
 
 Ystävällekin tein, kun oli kyläilemässä. Onnentyttö.
 
Hei ja jos ei ole suuri salaisuus, niin olisi tosi kiva kuulla, mitä sä syöt aamupalalla. JA varsinkin jos syöt raakapuuroa, niin mitä siihen laitat???

8 kommenttia:

  1. Kaurapuuroa jossa on seassa gojimarjoja, ghia+muita siemeniä ja raejuustoa :-) Toi vihree puuro on peloittavan näköistä, uskaltaisko kokeilla :-) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä. Vähän "jännästä" ulkonäöstä huolimatta on tosi hyvää :)

      Poista
  2. Taidan testata myös. - H-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen. Mulle tuli yllätyksenä se, kuinka makeaa tuo itse asiassa onkaan. ja nuo vihreäthän ei tuolla maistu ollenkaan :)

      Poista
  3. Hei! Mitä nuo Chian siemenet oikein on???
    ss

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä syön noita lähinnä vatsan hyvinvoinnin takia. Mutta lisää infoa löydät vaikka täältä: http://cocovishop.com/fi-wp/products-page/chia/chia-siemenet-350g/ Ovat tuolla puurossa hajuttomia ja mauttomia :)

      Poista
  4. Ja hei *vink vink* tää sit toimii myös pirtelönä, testattu on... Tää pälli ei tajunnut lukea ohjetta loppuun saakka vaan imeskeli tyytyväisenä lirularupuuronsa ja ihmetteli kun näyttää lopputulos vähän erilaiselta kuin Terhin kuvissa :-D ... Toinen kierros siis luvassa paremmalla onnella!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tosiaan, jos tuon haluaa puuromaiseksi, niin kannattaa pitää se yön yli jääkaapissa, eikä nykäistä suoraan blenderistä. Vaikka hyvää taisi olla niinkin ;)

      Poista