29.12.2013

Väriä pimeyteen

Kun ulkona on oikeasti NÄIN pimeää, on aika tehdä jotain, ettei kaikki energia vain katoa jonnekin. Ainakin itsellä tuntuu tämä pimeys käyvän jo kropalle ja kun ei nyt pysty ihan tästä vaan sanomaan morjens ja katoamaan jonnekin etelään odottelemaan ensi kesää, on kesä tuotava jollain lailla minun luo.
Etsi kuvasta kaksi ihmistä ja hyvällä lykyllä siellä saattaa olla koirakin

Kirkasvalolamppukin sanoi poks, pölläytti savut ilmaan ja ei ole toiminut sen jälkeen. Kai sillekin tuli joku burn out.

No mutta, kesäänhän kuuluu valon lisäksi vihreä, ja värit ylipäätään. Värejä ja pirteyttähän saa lisättyä helposti vaikka valitsemalla kaapista sen mustan paidan sijaan jonkun kirkkaanräikeän havaijipaidan, niin johan on piristystä tuotu arkeen helpoin kotikonstein. Ja nehän on nyt muodissakin. Ai ei ole vai? No, kyllä ne vielä tulee. Kannattaa olla aikaansa edellä ;)

No mutta siis, mähän sitten päätin tuoda väriä elämään testaamalla vihreää puuroa. Fuel food-kirja tarjoaa herkullisen näköistä ruohopuuroa, eeeei kun terveellisen näköistä voimapuuroa ja jos tämä on oikeasti hyvää, niin mikä onkaan parempi tapa aloittaa aamu, kuin vihreä puuro.

Mä kerron huomenna.

4 kommenttia:

  1. Mukavaa lukea tätä sinun blogia, kirjoitat niin hauskasti! Kiitos. -H-

    VastaaPoista
  2. Heeei, miehän pääsen kokeilemaan tuota ruohopuuroa, kun kaapissa sattuu just sopivasti olemaan pinaattia <3 . Kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista