1.12.2013

Seonnut koira ja muutenkin rento päivä

Niin se on korkattu joulukuukin. Viime yönä nuorempi neiti heräsi keskellä yötä "aamuun". Ei kuulemma nukuttanut enää. Liekö syynä joulukalenterin ensimmäinen luukku? Vaikka tänä vuonna meillä ei luukkuja avatakkaan. Askarreltiin tenavien kanssa tuollainen joulupussikalenteri, johon molemmat neidit piirsivät paperisiin pusseihin jonkun jouluun liittyvän jutun. Pusseissa on erilaisia yllätyksiä tasapuolisesti molemmille. Kiitos Tiimari ja edulliset hinnat.
 


Tänään satoi meidänkin periferiaan kunnon lumet ja koira sekosi aamulla ulos päästessään.


 Lumienkelin tekijätkään eivät pysäyttäneen koiran menomonoa :D


 Kun enkeliltä viedään siivet
 
Terassille virittelin valopuun.
 

On se nätti, ainakin pimeällä

Neitien kanssa leivottiin taas illalla. Jotenkin mukava seurata itse vierestä, kuinka innostavaa leipominen voikaan olla, kun oma leivontamotivaatio on vähän hukassa. Ehkä se heräilee pikkuhiljaa minullekin. Tällä kertaa tekovuorossa olivat vaniljamuffinssit. 

2 kommenttia:

  1. Ihana toi valopuu..meillä ja haukut ihan sekasin tosta lumesta.sä voisit ja tehdä tiivistelmän teidän putkirullauksesta ;) varmaan teetkin..jään odottamaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en taida olla ihan ammattilainen tossa putkirullausjutussa, mutta jos mä saan aikaiseksi, niin tosiaan voisi jonkun kuvasarjapläjäyksen aiheesta tehdäkkin :)

      Poista