2.12.2013

Pinaattinen salaatti

Mulla on joku outo mieltymys pinaattiin ja usein sitä meidän jääkaapista löytyykin. Tällä kertaa paistoin pinaatin pannulla rehellisesti voissa ja siihen mukaan tykötarpeita, niin johan oli hyvä, lämmin salaatti. 
 
 Lämmin pinaattisalaatti
 
Pinaatinlehtiä kannat riivittyinä
Voita paistamiseen
Parsakaalia pieniksi pilkottuna
Avokadoa
Kurpitsansiemeniä
Fetaa
Herneitä
Mausteita (suolaa, pippuria, sitruunaa)
 
Paista pinaatit pannulla voissa ja lisää parsakaalit joukkoon. Parsat saavat jäädä rapeiksi, mutta hetken pyörittely pannulla tekee niistä lämpimiä ja hieman pehmeämpiä. Lisää herneet (tällä kertaa niitä ei ollut, mutta sopivat hyvin joukkoon). Kumoa aineet pannulta lautaselle ja paahda htken aikaan kurpitsansiemeniä. Leikkaa avokadot ja feta (itse käytin vuohenjuustofetaa) paloiksija lisää pinaatin päälle. Ripottele kurpitsansiemenet pannulta salaatin päälle. Mausta.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti