9.11.2013

Täydellisen päivän ainekset

Tässä päivässä alkoi olla jo täydellisen päivän ainekset kasassa. Aamulla sai nukkua rauhassa pitkään, aamupalan nauttimista ilman kiireen häivää ja mikä parasta, oli vapaapäivä.
 
Meidän koiraraasu meinaa jäädä aina viikolla vähän paitsioon, kun nyt iltojen pimennyttyä (tänään tuli pimeä jo neljän jälkeen!!!) ei tule lähdettyä metsälenkille. Mutta tänäänpä olikin koiran onnenpäivä, kun Hanna koirineen tuli kylään ja lähdettiin pitkälle lenkille. Ja kuten alla olevista kuvista näkyy, meno oli aika villiä ;) Niin, ja metsästä löytyi vielä ja vaikka kuinka paljon suppilovahveroitakin!
 

 Herkkä hetki


 Todella pelottava taistelijakoira meillä. Kuulisittepa sen pulun polotusta muistuttavan "murinan" :D
 Koeta tässä nyt poseerata noitten kanssa

 Näin mentäisiin oikeaoppisesti tappelevien koirien väliin. Jos ne tappelisivat.Mä olin pyöräyttänyt feta-parsapiirakan meille kahvin kanssa.

Mä olen niin koukussa tuohon kahviin, johon lisään proteiinijauhetta. Ihan kuin makusiirappia lisäisi, mutta ei niin äkkimakealla koostumuksella. Ja tuo vaahto päällä - ihan parasta.

Ja koska päivässähän oli siis ne täydellisen päivän merkit, niin iltapäivällä otin vielä pienen puutarhaprojektin, eli lehtien haravoimisen ja kasvimaan laiton talviteloille. Korjasin vielä viimeiset yrtit puutarhasta ja nyt on kuivamassa timjamia, minttua, persiljaa ja oreganoa. Ihan vielä ei saa talvi tulla, koska pari pussia tulppaaneja odottaa vielä istuttajaansa (hyvin ehtii vieläkin ;)) ja alapiha on vielä haravoimatta + ruukut viemättä varastoon.

 Illalla vielä väänsin sushit koko perheelle ja hitsi kun olikin hyvää taas pitkästä aikaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti