8.11.2013

Run Forrest, run

 
Milloinkohan mä olen viimeeksi ehtinyt ihan rehelliselle juoksulenkille? Ei mitään mielikuvaa. No mutta, tänään me käytiin taas kalliosuojassa Outin kanssa, tällä kertaa kuluttamassa juoksurataa. Lisäksi meillä oli mukana puuhakas neiti 5-vee.
Itsellä on vielä kovasti kehityttävää juoksupuolella varsinkin tuossa nopeudessa. Tuntuu, että jaloissa on vain rajallinen määrä niitä "räjähtävän lähdön nopeussoluja" ja juoksu kulkee tasan x-rajaan saakka ja siitä kovempaa vain ei pääse. Vaikka tuntuu, että jaksaisin, niin nopeampaa ei vain pääse.
No mutta, sitähän me tänään treenattiin, nopeutta. 100 m vetoja, vähän vauhtia hakien ja sykkeitä zoomaillen. Juoksu itsessään tuntui hyvältä, ihan sellaiselta omanlaiselta.
Nuorempikin neiti juoksi mukana ihan kiitettävät matkat. Tosin juoksuakin kivempi juttu tänään neidin mielestä oli korkeushyppy. Lisäksi hän veti meille jumppatunnin ;). Huvitti sinänsä, koska hän oli ollut mun mukana tänä aamuna tuuraamassa cxworx tuntia. Vaikka hän aamulla suurin elkein lähtikin äidin kanssa jumppaamaan, tapahtui jumpan alkaessa pienimuotoinen jäätyminen. Mutta selkeästi oli neiti katsonut liikkeet ja niiden suorittamisen, kun hyvin keskivartalopitoiset treenit Outin kanssa saatiin.
Mä sain aika paljon kyselyitä tuosta porrasjutusta kirjoitellessani, että kuinka sinne kalliosuojaan oikein pääsee. No aukihan tuo on ma-pe 14-21 ja urheilutilojen käyttömaksu on 2,50 €/kerta. Kausikorttikin on mahdollista hommata (oli jotain 45 € paikkeilla), mutta koska se on voimassa vuoden loppuun, niin varmaan järkevämpää maksaa loppuvuosi kertamaksuilla, ellei nyt ihan totaalisesti näille jutuille sykähdä ja käy vaikka joka päivä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti