21.11.2013

Ooooo, niinkuin olkapää

 
Jeeeee. Sano O, sano L, sano K, sano A jne. Sano OLKAPÄÄTREENIT. Uujeah.

Mulla on nyt mennyt ehkä sellainen puoli vuotta tuon olkapään kanssa puolitehoilla tehden. Jotain vikkaavikkaahan siellä on. Jossain vaiheessa jätin salitreenit olkapäille kokonaan välistä ja ajattelin, josko se siitä. Mm. pystypunnerrukset ja vipunostot sivuille on aivan poisluettuja.

Eihän se kuitenkaan oikein ole ottanut parantuakseen. Yllätyksenähän se tietysti tuli, että jos vetää jumppaa sellaisen keskimääräisesti 10 h viikossa, niin onhan siitä äkkiseltään pääteltävissä, että eihän tuo kovin paljon lepoa saa.

Tänään mulla sitten jonkinasteinen lamppu syttyi ja hokasin, että ehkä voisin tehdä edes jotain olkapääliikkeitä salillakin, jotka eivät satu. Kokeilla eri kulmia ja vähän sellaisia itselle sovellettuja liikkeitä. Niinpä sitten testasin valikoiman erilaisia versioita eri olkapääliikkeistä ja löytyihän mullekin jotain, mikä ei satu. Enemmän ne taitaa kohdistua tuonne olkapään takalohkoille, mutta treenataan niitä muita sitten intensiivisemmin, kun olka antaa taas myöten. Kieltämättä huvittaa jopa itseään, kun joutuu noita kulmia hieman hakemaan, että olka ei ottaisi osumaa ja liikeradat on hieman sovellettuja. Mutta eipähän satu ja kovin ovat treenatun oloiset nyt, että jotain meni ainakin perille.
 Yksikätinen treenaa.
 Hahah. Lankaan menitte, on niitä kaksi.
 
Mutta siis, ihan huippualoitus päivälle tuo olkapäätreeni.
 
Perinteinen torstailounaskin Riksun kanssa meni oikein putkeen, kun ravintolan lounaspöydässä oli kerrankin kasvisvaihtoehto, porkkanakeittoa. Kyllä, mä vihertelen edelleen. Satunnaisesti menee myös kalaa. Niin ja jälkkäriksi macaronseja. Mun heikkous.

Niin ja sen verran on aina torstailounaan jälkeen aikaa, että ehtii piipahtaa yhdessä tai kahdessa kaupassa. Ja mitä ihanuuksia me tänään löydettiinkään. Milloin muuten kasvaa henkisesti aikuiseksi? Sitä ikää odotellessa näillä mennään.
 
I'm too sexy for my....
 
Ja jos mulla oli pari päivää sitten vähän ankea päivä, niin eilinen ja tämä päivä onkin sitten olleet vähän maanisempia. Tai no, eivät nyt ehkä maanisia, mutta enemmän normiminua (eli maanisia?). Piti kaivella oikein ideavihkokin (lies I told and liked) esiin ja kirjoittaa päästä tursuavia ajatuksia. Se on mm. tämä joulun aika sellaista idearikasta aikaa. Nääs.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti