16.11.2013

Leppoisa lauantai

Allaolevan kuvan tunnelmiin päätin sitten rauhoittaa tämän illan. Vaihtoehtona olisi ollut mukavaakin mukavammat illanistujaiset hyvässä seurassa. Mutta ei, sohvan kutsuhuuto oli NIIN kova, että päätin antautua. Joogailun, jumpan ja metsälenkin jälkeen on aika kiva vaan heittää sohva selkään, ottaa kutimet käteen ja olla.
 
Tämä viikonloppu meneekin taas joogaillessa. Tällä hetkellä en osaa oikein päättää, kumpi osasto olisi ottanut enemmän osumaa, ala- vai yläkerta. Eilisten juoksujen jälkeen lähinnä pohkeet hieman muistuttelevat itsestään ja eilisiltaisten olkapäiden avaustreenien jälkeen tekisi itseasiassa nyt mieli kulkea yläosattomissa, koska paitaa ei meinaa päälle saada. Mutta ihanaa on se, että vaihteeksi on ihan hyvät lihaskivut. Tietää tehneensä.

Aamun joogan jälkeen kävin tuuraamassa yhden pumppitunnin. Vähän joutui kokoamaan itseään kasaan, että sen mukavan rauhallisen olotilan jälkeen sai itsensä jaksaajaksaa-moodiin, mutta sieltähän se taas irtosi.

Kävin palauttamassa tyynen mielentilan vielä metsälenkillä koiran kanssa. Eräjorma ei meinaa karvoissaan pysyä, kun se tajuaa pääsevänsä metsään juoksemaan. Kyllä on metsä varmasti täynnä erilaisia hajuja koiran nenään. Enkä muuten tyhjin käsin tullut sieltä pois minäkään. Tuo meidän lähimetsä on täynnä suppilovahveroita ja niin pahalta kuin tuntuikin, en vain jaksanut enää kerätä niitä, kun pussi oli jo sen verran täynnä.

Ja asiasta vielä kukkaruukkuun....

Loppuviikosta kävin täydentämässä voidevarastoani ja sen verran hyvää olen kuullut ko. tuotteesta, että päätin testata sitä itsekin. Olen vuosia läiskinyt naamaani Dermosilin voiteita, kun ne sai niin näppärästi tilattua töihin (saisi ne varmaan tilattua nyt kotiinkin, mutta mutta...), mutta nyt ostin sitten tämän. Ja ei voi kun kehua. Sopivan tuhti voide talvea vasten, eikä tarvitse kuin yhden levityskerran minunkaan kuivalle iholle. Tänään testasin vielä voidetta ruusunmarjaöljytippojen kanssa ja hyvin toimii niinkin.

Ja samalla reissulla ostin uuden ripsivärin. Ei siitä sen enempää, mutta tällaiselle ihmiselle, joka kärsii ripsienpidennysvieroitusoireista, ei kysytä, kummanlaisen ripsivärin haluat, tuuhentavan VAI pidentävän. No, en ostanut molempia, vaikka mieli teki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti