15.11.2013

Hyppää, pomppaa, loikkaa, juokse

Tänään treffattiin taas jo perinteeksi muodostuneeksi perjantaipomppujen merkeissä. Eikö sitä voi kutsua jo ihan hyvin pikkuhiljaa perinteeksi, kun ollaan jo toista perjantaita samassa paikassa samaan aikaan juoksemassa/loikkimassa/pomppimassa? Ainakin mä toivon, että siitä muodostuisi sellainen. Musta kaikki tällaiset säännölliset jutut tuo elämään sellaista mukavaa... noh, säännöllisyyttä. On maanantaijooga, torstain (terapia)lounas, perjantaipomput jne.
 
Tänään ei pelkästään juostukaan vaan vaakatasossa, vaan otettiin mukaan rappuset. Kävin eilen Innan käsittelyssä hierojalla ja pohkeet saivat sellaiset avaukset, että auuuuuuuh! Mutta kylläpä kulki näppärästi porrasjuoksut tänään.
 

 Tosi näppärästi.
 
 
Lisäksi juostiin 25 m viivajuoksuja, jotka nekin kulkivat oikein mukavasti. Mulla on yleensä nämä räjähtävät lähdöt vähän kiven takana, mutta tänään oltiin Outin kanssa kyllä molemmat aika reippaita, kun asenne oli, että otetaanko vielä yhdet?
Lopuksi loikittiin vielä viivoja tukat hulmuten ja on muuten mukava tuo alusta noille loikille. Kenkä rullasi oikein kivasti ja pito oli kohdillaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti