26.11.2013

Fiilistelyä, hyvää seuraa ja leivontaa = laatuaikaa

Joskus on hyvä ottaa pieni irtiotto arjesta ja mikä onkaan mukavampaa, kuin tehdä se hyvässä seurassa. Johannan kanssa otettiin eilen päivä vapaaksi ja huristeltiin Helsinkiin kiertelemään sisustuskauppoja.
Mulla on tällä hetkellä joku tee se itse-vaihe ja työn alla on mm. villasukkaa, kalenteria, pieniä leivonnaisia yms. jouluksi. Ihanaa, että on luova fiilis, mutta kun tässäkin pysyisi mopo käsissä ;) Lisäksi musta on ihana tehdä kotona sellaista pikkuhifistelyä, joka ei ole onneksi lompakollekaan liian raskasta.

Montakohan sisustusliikettä me tallattiin läpi? Ainakin siinä meni koko päivä. Meillä oli pyhä ajatus käydä syömässä jossain oikein laadukkaasti, mutta missä me loppujen lopuksi lounastettiin. Ikeassa :D. Täydellistä.

Johannallahan on muuten koulutus tuolta sisustuspuolelta ja hymyilyttää vieläkin Johannan katseet ja sellainen piiiiitkä rauhallinen eeeeeiiiii, kun mä pyörittelin kaikkea tuttua, turvallista ja neutraalin väristä into piukeana, että eikö olisi kuule just meille?

Eksyttiin kahville Kakkugalleriaan ja maisteltiin muutamaa kakkua. Mä en edes tiennyt, että on olemassa sellainen asia, kuin kakkubuffet, jossa maksetaan tietty summa ja saat syödä kakkua niinpaljon kuin jaksat. Ehkä jopa järkyttävämpää, kuin ne pizzajutut :D Ja joo, ei siis tartuttu tilaisuuteen.
 
Mutta kaikinpuolin siis rentouttava päivä, vaikka tänään olikin vähän paras veto pois.
 
Napakat jalkatreenit saatiin silti tehtyä. Olen piiitkästä aikaa ottanut ohjelmistoon taas ihan peruskyykyn. Se on pitkään ollut pois kuvioista tuon mun polven ja vihoittelevan selän takia, mutta kiitos salivyölle, uskallan taas kokeilla tuota kyykkäämistä. Polvi tuntuu olevan kunnossa, kun malttaa aloittaa rauhallisesti. Jotenkin naurattaa oikein itseäänkin, kun muistaa, millä painoilla ennen polvivaivoja on kyykännyt ja mitkä lastenpainot siinä on nyt. No, pohjalta noustaan ;)
 
Ja tänään vietettiin lisää laatuaikaa, tälläkertaa vanhemman neidin seurassa, joka halusi leipoa ITSE muffinsseja. Pitkään ja hartaudella hän selasi leivontakirjoja, kunnes pitkällisen harkinnan päätteeksi valikoitui suklaamuffinssit. Äidin tyttö.
 
Ja pääsipä muuten neiti yllättämään pursotustaidoillaan. Lievää ylpeyttä tunsin, kun katsoin tätä toimitusta vierestä, miten vakaalla kädellä kermavaahto pursotettiin muffinssien päälle. Tästä jäi selkeästi neidillekin hyvä fiilis, koska nyt on katsottu jo seuraava muffinssiohje toteutettavaksi.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti