25.10.2013

Normipäivää ja mukavaa viikonloppua


Normipäivänä kaarretaan salille jumpanvetoon jo reilusti ennen kello kahdeksaa, joskus jopa ennen kello seitsemää. Jos on himppasen vielä unihiekkaa silmissä, niin alla oleva keli ei ainakaan tilannetta paranna. Mutta niinhän se vaan menee, että pienten aamuaerobisten jälkeen mieli on virkeä koko päivän, vaikka tulisi mummoja ja puukkoja taivaalta.
 
 Kukka kuuluu auton vakiovarusteisiin ratin lisäksi.
 
Torstai on siitä mukava päivä, että ollaan otettu lounastreffit jo perinteeksi Riksun kanssa. Olen pyhittänyt perjantait vapaapäiviksi, joten rento torstailounas hyvässä seurassa antaa jo mukavan lupauksen vapaapäivästä.

Samalla reissulla pyörähdettiin keskustan luontaistuotekaupassa katsastamassa, mitä kaikkea kivaa kaapintäytteeksi voisikaan hamstrata. No, eipä tarvinnut tyhjin käsin lähteä pois tälläkään kertaa. Maustamatonta riisiproteiinia olen yrittänyt bongailla yhdestä jos toisesta kaupasta ja nyt löytyi, jee. Nuolijuuri (arrowroot) pääsi myös kokeilevaan keittiöön uutena tulokkaana.

Viikonloppuna onkin tulossa kaikkea kivaa ja tämän päivän ajattelinkin pyhittää minäminäminälle, koska siihen on kerrankin mahdollisuus. Tenavat on mummoilemassa, mies reissussa ja me vietetään rauhallista aamua koiran kanssa. Todella harvinaista. Pöydän kulmalla on odottelemassa muutama lainalehti lukijaansa. Ihan pakko on vähän solvata tuota päällimmäistä lehteä. Mä tykkään lehden jutuista, kuvista (mukavan aivotonta hömppää mukavannäköisillä naisilla), mutta aikuisten oikeesti, jos kannessa on jo x-määrä kirjoitusvirheitä ja jokseenkin hassua suomenkieltä, niin ei lupaa kovin hyvää. (Tämän jälkeen täytyy oikolukea oma teksti sataan kertaan ;))
 Tavoitteena revitympi minä? Kyllä kiitos, haluan vallan hajallerevityn minän, koska vähempi ei riitä.
 
Pöydänkulmalla odottaa lukijaansa myös Vegaanikeittiön käsikirja. Vaikka kirja onkin joissain kohdissa hieman "amerikkalainen", enkä ihan kaikkea totuutta allekirjoita, on se mielestäni oikein mukava teos aiheesta.
 
Viikonloppuna täytyy myös miettiä omaa ruokavaliota hieman uusiksi, koska tällä hetkellä mikään energia ei tunnu riittävän. Aion silti pysytellä kasvisruokavaliolla, joskin ruuat täytyy saada vain ravinnerikkaammiksi entisestään.


Viikolla kauppareissun yhteydessä ostin myös pari purkkia maalia ja muita aiheeseen liittyviä "asusteita". Josko vihdoinkin saisin yhtä kotiprojektia eteenpäin ja testaisin, miltä näyttää hieman tummemmat sävyt tuossa porraskäytävässä. Kuten kuvastakin näkyy, meillä on aika valkoista.

Tuossa porraskäytävän korkeassa seinässä on lukenyt viisi vuotta "Tapetti". Eipä ole motivoinut tuo kehoitus ainakaan tapetoimaan. Aikanaan ostin siihen jo tapetinkin, jonka sitten möin pois. Pitäisikö siihen kirjoittaa MAALAAAAA!!! Vaikka mustalla sparymaalilla.

Viikonloppu on pyhitetty myös joogakurssille. Luvassa on venymistä ja vanumista, meditointia ja hyvää seuraa. Tykkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti