9.10.2013

Motivaatiopläjäyksiä

Ei, ei mulla ole motivaatiopulaa, kunhan on tullut pyöriteltyä asioita tällaisena "pysähtyneenä" päivänä. Heh.
 
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Olen blogisi satunnainen lukija, ja olen jäänyt kaipaamaan tyyliä, jolla vielä viime vuonna kirjoittelit kaikenlaisista elämään liittyvistä asioista kevyesti, maalaisjärkisesti, tarkkanäköisesti, mukavan positiivisesti ja joskus itseironisestikin. Nyt näkökulma on supistunut kovin, kun törmään vain ruokakippoon toisensa jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osuit aika naulan kantaan tällä kommentilla :) Olen itsekin hieman jopa viime aikoina tietyllä tapaa vieraantunut omasta blogistani ja toivon, että jatkossa minulla olisi enemmän aikaa ja energiaa höpötellä täällä asioita laidasta laitaan. Haluankin tämän blogin pysyvän enemmän minuna, eikä "näin tämä kannattaa tehdä, koska minä teen sen niin"-ohjeistosivuna.

   Tällä hetkellä nämä ravintoasiat ovat omalla kohdallani kuitenkin aika tapetilla ja ne tosiaan näkyvät kippokuppikuvina varmasti ihan ärsytykseen asti. Tosin olen saanut hyvääkin palautetta näistä ruokajutuista, mutta kohtuus tässäkin ;)

   Poista
 2. Täällä taas vakilukija, joka iloitsee selkeistä ravintovinkeistä, joiden takana on tietoa ja kokemusta. Lisää vaan syksyn ja talven tueksi kanssalukijoille! Mielenkiintoinen tämä kasvisruokakuukausi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koeta tässä nyt sitten miellyttää kaikkia ;) Heh. Ei vaan, kiva että tykkäät ja itsekin olen aika innoissani tästä kasvisruokajutusta. Lähinnä siitä, kuinka helppoa se itseasiassa onkaan ja kuinka paljon on tullut tutustuttua tässä vajaan parin viikon aikana uusiin ruoka-aineisiin.

   Ja kunhan saan tämän arjen rullaamaan taas jotakuinkin normaalisti ja oma ajankäytönhallinta hieman paranee, niin pyrin saamaan laajempaa otetta tännekin.

   Poista