18.10.2013

Ihan aito vapaapäivä

Tässä vaiheessa iltaa uskaltaa jo sanoa tätä päivää vapaapäiväksi. Tämän täyspäiväisen yrittäjyyden myötä sana vapaapäivä on tarkoittanut sitä, että teen vain "ihan pikkaisen" töitä koneella ja oho, neljä tuntia humpsahti johonkin. Kyllä, pelkkää omaa ajankäytön hallintaa, mutta se vaatii ilmiselvästi vielä hieman hienosäätöä.
 
 
No mutta tänään en edes avannut konetta, vaan pakattiin ystävän kanssa nuorin jälkikasvu aamulla autoon ja huristeltiin Iittiin Benjamin maatilatorille. Tällä kertaa mukaan tarttui jos ja vaikka mitä sälää, kun olin ehtinyt käydä viikonlopun ruuat ostamassa jo eilen.
 
 
Naureskeltiin ystävän kanssa, kuinka helppoa on huijata itseään ostamalla mm. hampputoffeeta ja quinoasuklaata. Ihan varmasti on tosi terveellistä ;)

 
 
Olin suunnitellut tekeväni tänään koiran kanssa metsäretken, mutta sen verran vähän löytyi minulta asennetta, että vaihdoinkin vihmovassa ja räntäsateisessa ilmassa tarpomisen takkatulen lämpöön, kynttilöihin, lasilliseen viiniä, iltateehen ja neulomiseen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti