23.9.2013

Kiristelyjä, päivä 1

Alkaa jo tämä ruokien kuvailu tulemaan selkärangasta. Tämä päivä meni vähän säätäessä koko päivä ja ruokailut olivat aika minuutissa valmiita vaihtoehtoja ja kaapista löytyy versioita. Toiselta salaatilta jätin muuten nuo ruislastut pois, kun maha ei kestä ihan niin paljon niitä päivän aikana. Jatkossa ainakin yritän tehdä yhden lämpimän aterian päivässä. Tänään en ehtinyt. Rahkan pyrin jatkossa pitämään max 1 prk/pv, koska hyvä se on pitää kohtuus tässäkin.
 

Meidän läheisriippuvainen koira kampesi tänään kainaloon, kun mä yritin opetella paria viimeistä kappaletta uuteen combattiin. Koeta tässä nyt sitten opiskella ;)
 Ai siis niinku oikee suora, vasen suora, oikee yläkoukku?
 
 
 Joks me osataan?
 
 
Häh?
 


2 kommenttia:

  1. Satunnainen lukija täällä MOI! Herkkuja ruokakuvia :) Itse sorrun myös syömään liikaa rahkaa. Sitä tulee popsittua niin aamu, kuin iltapalaksin ja joskus jopa välipalaksi. :P Mitä suosittelet sen tilalle?

    VastaaPoista
  2. Heippatirallaa :) Mä olen myös hieman yrittänyt vähentää tuota rahkan syöntiä, niin hyvältä kun se maistuukin. Lähinnä se on ollut vain niin helppo välipala, mukaanmatkaanpala, iltapala, aamupala, ihanmikävaanpala... Suolaisia vaihtoehtojahan on vaikka näkkäri + vähärasvaiset leikkeleet, tai kuten tänään oli kala + hedelmä. Vihersmoothieen saa myös aika mukavat ravintoarvot, kun sekoittaa sinne mukaan hamppuproteiinia. Puddingeilla + marjat/pähkinät tulee myös joskus korvattua rahka.

    VastaaPoista