15.9.2013

Cxworx


Huah, sanon minä. Nyt on kourassa 3 kk lisäaikaa ansaita cxworx-lisenssi. Tämä alkaa pikkuhiljaa tuntua jo meidän talonrakennusprojektilta :D. Mutta, eikös se jotenkin niin mene, että se mikä ei tapa, vahvistaa. Treenit ja ohjaukset jatkuu ja ehkä minäkin olen joskus kelpoversio kyseisessä lajissa.
 
 
Eilen lajitreenien lisäksi tehtiin mm. lankkuhaaste, eli peruslankku ja aika 5 min. Voin sanoa, että sekuntiakaan pidempään en olisi kyseisessä asennossa pysynyt, mutta jos annetaan haaste, niin kyllähän se pyritään tekemään parhaan mukaan, eikös?

Ja ei muuta kuin jokainen haastamaan itseään, alla 30 päivän haaste :)

 

 
 
Toisena päivänä alkoi olla jo enemmän tai vähemmän pientä jumitusta kropassa ja itse voisin jo ehkä puhua pienestä ylirasitustilasta. Kieltämättä nyt aion ottaa alkavan viikon mahdollisimman rennosti, hieman palautella ja vaikka nukkua enemmän.
 

 
Meillä oli aivan mielettömän ihana ja mukavan pieni porukka treenailemassa koko viikonlopun ja toivon, että tulen näkemään tätä samaa porukkaa ainakin jatkokoulutuksissa. Kiitos teille kaikille kanssapusaajille seuroista ja Arjalle napakan asiallisen rennosta opastuksesta tämän lajin maailmaan. 

 

4 kommenttia:

 1. mäpäs ainakin tossa lankkuhaasteessa mukana ;D saas nähän kuis käy ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otat vaan kato suoraan tuon päivän 30 :) Täytyy kyllä sanoa, että aika tuntui todella pitkältä.

   Poista
 2. Tää lankkuhaaste on ihan huippu! Tulostettu jo omalle seinälle ja haastoinpa myös työkaverit! :) Muutamat lähti heti mukaan! -Reetta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno juttu, että sait haastettua muitakin. Kahvitauolla voi aina vetäistä pienet lankut :)

   Poista