24.9.2013

Crossfitiä ja kiristelyä

 
Kun aamu alkaa klo 6.45 kahvakuulalla, ei voi odottaa jaksavansa valmistaa neljän tähden aamupalaa. Jotain kuitenkin täytyy aamulla syödä, että ei tule känkkäränkkä kylään. Tänäaamuna se jotain oli leipää, leikkelettä, munaa ja avokadoa.

Kerrankin oli tänään päivällä aikaa tehdä kunnon lämmin ruoka, kanaa, riisinuudelia ja kasviksia. Yllättävää, että mukaan oli eksynyt puolikas kesäkurpitsa (ei siitä 5,6 kg versiosta sentään), niitä kun löytyy tällä hetkellä tästä taloudesta yli 10 kg :D.

Rahkalle keksin vaihtoehtoja, kuten tuo illan kala/omena. Omeniakin on ihan kiitettävästi odottamassa jatkojalostusta, kun mummin omenapuut notkuvat sadosta.

Syksy on kyllä mun oman ruokaideologian kulta-aikaa, kun tuoretta satoa on laaja kirjo. Kun tämän tuoreuden saisi jotenkin säilöttyä talveksi.
Tänään kannatti muuten taas elää iltaan saakka, koska vuorossa oli crossfit. Aivan hirveä hinku on oppia tästä koko ajan lisää, mutta maltti se on valttia tässäkin lajissa. Sohiessa ei tule kuin sutta ja soraa (vai miten se nyt meni?)
 
Tänään ei treenattukaan aikaa vastaan, vaan keskityttiin puhtaampaan tekniikkaan. Hyvä mulle, jolla tuppaa siinä kohtaa lähtemään mopo käsistä, kun otetaan sekkari käteen ja kysytään, kuka on eka. Oma fysiikka ei vielä riitä olemaan tässä kovinkaan eka ja välillä kieltämättä turhauttaa oma kunto tai sen puuttuminen, varsinkin kun tietää, mitä se on aikanaan ollut. No mutta, täältä noustaan.
 
Mä teen muuten tästä vähän pidemmän sepustuksen vielä loppuviikosta :)4 kommenttia:

 1. missäs sä terhi käyt crossfittaamassa? täytyis ja käydä kokeilemassa..mut pelkään, et siihen jää koukkuun ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä: http://eagletowncrossfit.com/ Ja kyllä Saara, TODELLA KOUKUTTAVAA :) Suorastaan riippuvuutta aiheuttavaa...

   Poista
 2. Kiinnostaa sama ku Saaraa. Kouvolassa ainaki Funfitillä on crossfittiä mut kuva ei näytä olevan sieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasinkin jo Saaralle, eli Kotkassa käyn treenaamassa. Ei taida olla ihan sitä itseään tuo Fun Fitin crossfit, mutta varmasti ihan tehokas ja toiminnallinen tunti kylläkin. Meidänkin salilla on toiminnallista harjoittelua Power Challengen nimellä, mutta varsinaisesta crossfitistä ei ole sekään. Rankkaa kylläkin :)

   Poista