14.8.2013

Treeniä, treeniä

Nyt ollaan päästy vihdoin ja viimein treenin makuun. Ruokaa lappaan kitusiin ihan kiitettäviä määriä ja energiaa riittää treenaamiseen. Vaikka päällä on pieniä vaikeuksia kestää hieman pehmentynyt ulkomuoto, olen sen saanut suhteutettua aika kivasti noihin treenitehoihin.
 
Nyt tuntuu, että treeneistä alkaa saada kivasti irti ja eteenpäin mennään koko ajan. Ajattelin antaa nyt itselleni vuoden verran kunnon salitreeniaikaa ja katsoa, mitä tapahtuu/tapahtuuko mitään, mikä on lopputulos, miellyttääkö se silmää ja jos, niin mitäs sitten... Jatketaan harjoituksia varmaan ;)
 

Uusi saliohjelma pitää sisällään aika pitkiä treenejä, ainakin vielä, kun joutuu vähän hakemaan liikkeitä ja liikeratoja. Suosiolla olen jakanut jotkin treenit kahteen, eli treenaan osan päivällä ja osan illalla, ettei yhdestä treenikerrasta tule niin pitkä. Kyllä tämäkin tästä rutinoituu ja varmasti saan vedettyä vielä napakammat treenit lyhyempään aikaan.
 
On ollut mukava huomata tässä siirtyessäni tekemään pelkästään yksiä töitä, kuinka kroppa on treeneistä huolimatta levänneempi ja vähemmän stressaantunut. Vaikka pientä kiirettä onkin pitänyt ja näköjään tännekin joriseminen menee yli puolenyön, en koe itseäni enää samalla tapaa rajatapausväsyneeksi.
No mutta siis, treenattu on... Salitreenien lisäksi en ole tehnyt muuta aerobista, kuin jumppien vedot + tanssit, joita tulee nyt kolmisen tuntia viikossa. Ensi viikolla vaihtuukin jo jumppapuolella syysohjelma ja aerobisten määrät lisääntyvät aika reilusti. Tarkoittaako se sitä, että saa syödä enemmän ;)
Tänään ehdin tavata hyvää ystävääkin. Hannen kanssa aikoinaan vedettiin samassa paikassa jumppia. Vaikka nykyään ei niin paljoa ehditäkään tavata (harmi), saatiin onneksi tänään aikaiseksi oikein mukava treenisessio selkälihasten parissa.
 Illalla vielä heilui takaolkapäät ja muutama vatsalihasliikekin tuli puristettua.

Alla olevassa kuvassa on ihan hyvä vaihtoehtoliike vatsarutistuksille. Jo pelkän fitballin ottaminen selän alle antaa pientä lisämaustetta rutistuksiin ja kun siihen lisää vielä kahvakuulan, jota pidetään koko ajan suorilla käsillä, niin morjens. Sattui.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti