21.8.2013

Power Challenge

Yksi syksyn varma merkki on, kun jumppa-aikataulut vaihtuvat kesäaikataulusta syysaikatauluun. Allekirjoittaneellakin jumppien vetomäärät/vko kasvoivat, kun näistä liikunta-alan töistä tuli päätyö. Tänään kävin vetämässä Saran kanssa Power Challenge tunnin, joka koostuu erilaisista lihaskuntoharjoitteista.
 

Mukana on siis laidasta laitaan liikkeitä, joita tehdään ilman painoja ja painojen kanssa. Simppeleitä ja tehokkaita liikkeitä. Jos kaipaa tuntia, jossa on tekemisen maku koko treenin ajan, niin suosittelen kokeilemaan.
Musiikin tahtiin ei tarvitse mennä, eli sopii hyvin niillekin, joita normijumpat ja rytmissä pysyminen ei kiinnosta. Mä olin ihan koukussa heti ensimmäisestä tunnista lähtien. Samaa ohjelmaa vedetään aina kuukauden verran, eli ei tarvitse miettiä joka tunnin alussa, mitä on tulossa, vaan pystytään keskittymään olennaiseen, eli tekemiseen.
 Nyt kun oikein innostuin kehumaan, niin linkitänpä vielä tähän syysaikataulunkin :)

 

9 kommenttia:

 1. Näyttää siltä etten hengissä selviäis..tostakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti selviäisit, ja voisin jopa suositellakin ;)

   Poista
 2. Näyttää pelottavan tutulta tuo viimeisen kuvan liike... Oli "hivenen" olkapääosasto jumissa tänään, mutta korvien väli kiittää!! Pitäis kai uskaltaa joskus kokeilemaan tuota, nimim. entinen Body Pump -addikti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tule ihmeessä, Kata, ihan varmastu tykkäisit :)

   Poista
 3. Pitäisköhän kokeilla ihan jo vaihtelun vuoksi. Täytyy muutenkin aloittaa salin lisäksi joitakin jumppajuttuja niin saa monipuolisuutta treeneihin :)Kiva kun näistäkin laitat vinkkejä :) Terkuin. Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja Jaana kanssa mukaan vaan. Vois olla ihan sun juttu :) Perjantaina nähdään ;) ?

   Poista
  2. Ei vielä perjantaina, koska lähden aamusta Nokialle poikani häitä varten tekemään viime hetken järjestelyjä. Lauantaina sitten saan juhlia ja olla läheisteni kanssa. Tulen sitten ensi viikolla jumppaamaan. Hups, mitähän nyt tuli luvattua? :)

   Poista
  3. Eli viikon päästä keskiviikkona. Mä odottelen sua ja lupaan että ei aloiteta, ennenkuin olet tullut paikalle ;)

   Poista
  4. Tullaan tullaan :)

   Poista