26.8.2013

Plääääääh

Kun olo on aamusta saakka alla olevan kuvan mukainen, voisi päivän helposti skipata jo heti alkumetreiltä. Viime viikolla alkaneet jumpanvedot alkoivat vaatia verojaan, mutta ei auttanut muu kuin vetää kaikki kunnialla läpi. Ei sillä, ettei kunto olisi kestänyt, mutta kroppa alkoi kesätauon jälkeen sanoa snäkkräklpop. Itse kun en ehdi huvin vuoksi harrastamaan ryhmäliikuntatunteja, vaan ainoastaan vedän niitä, niin kroppa säikähti lievästi, kun yhtäkkiä sille tussahtikin viikkoon muiden treenien lisäksi 10 tuntia erilaisia jumppia. Mutta kyllä tähänkin taas tottuu. Sama vuodatus joka syksy :D
 
 
Jälkiviisas on turha olla, mutta jotenkin toivoisin, että jos vaikka seuraavalla kerralla muistaisin hieman ennakoida tilannetta ja voisin kenties välttyä tällaiselta ololta, johon olennaisina tunnetiloina kuului väsymys, nestettä polvessa ja jäätävä nuha.

 Auttaako nämä nopeamin, jos näitä hieroo suoraan polveen?
 
Kinesioteipit pelastivat taas tilanteen.
 
Niin, ja syöminen. Musta on ollut niin vapauttavaa elää koko kesä ihan fiilistellen syömisten kanssa, mutta nyt taas töiden vallatessa arjen, täytyy palata takaisin ruotuun, koska tällainen sitäsuntätänärkkiminen ei ole mun juttu, ei ainakaan näillä kulutuksilla. Närkkiminen yhdistettynä väsymykseen aiheuttaa pientä epäbalanssia järkevään ruokavalioon.
 
Ei auttanut kuin kaivaa "ystävä" naftaliinista ja alkaa taas suunnitella päivän aterioita. Oli mulla jo kieltämättä vähän ikäväkin.  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti