11.8.2013

Menoa ja juhlia


Viikonloppu oli aikamoista huisketta Linnanmäenreissuineen ja ystävän synttärijuhlineen.
 
Rennosti pukeutuen lähdettiin perheen tyttöporukalla perjantaina Linnanmäelle ja vaikka itse en karusellia kummempiin vekottimiin menekään, kun tulee paha olo ja nuo laitteet vain eivät ole mun juttu, niin mukava päivä meillä oli ja tenavat saivat taas kesän huvipuistokiintiötä hetkeksi täytettyä. 

 

  Siskoa taisi kuitenkin vähän pelottaa ;)
 
Lauantaina kävin vetämässä pumpin ja treenasin omat treenit perään. Hannasta sain treenin loppupuolella hyvän varmistajan rintaosuuteen.

 Ihan invaa meininkiä
 
Launatai-illan kunniaksi kaivettiin naftaliinista tällainen ihanuus, kun vuorossa olivat synttärijuhlat 80-luvun henkeen. Vaikka kysenen verkkarimalli onkin monien mielestä jo hieman so last season, ei voi kuin ylistää puvun materiaalia, laatua ja mukavuutta päällä. Jollain lailla jopa ymmärrän niitä sitkeistä sissejä, jotka kulkevät yhä nämä vermeet yllään salilla.

Vaikka eipä sillä, hyvin löytyy kasarihenkistä vaatetusta myös tänä päivänäkin vaateliikkeistä. Mutta aito on hei aito.

 80-luvun tukkamuotikin taipui ihan luonnostaan. Ei siitä nyt NIIN kauan ole. Vai onko?

Tämä päivä onkin mennyt pyykkiä pestessä, torkkuessa, syödessä ja ihan vain hengaillessa. Niin paljon kuin mä tykkäänkin, että on kaikkea kivaa menoa ja pientä juhlaa, niin kyllä sitä osaa kuitenkin eniten nauttia siitä ihan normiarjesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti