6.8.2013

Keep going

Taas riittäisi pohdittavaa vaikka kuinka monen sivun verran, mutta ehkä parempi antaa ajatusten vähän lasehtia ja hengailla eteenpäin päivä kerrallaan. Antaa palasten asettua omille paikoilleen. Parempi keskittyä tekemiseen, ei pohtimiseen.

Keskitytään positiivisiin asioihin. Nyt saan tehdä työtä, joka on kulkenut mukanani jo pitkään; harrastuksena, kilpailemisena, elämäntapana ja mielenkiintona terveyttä, liikuntaa ja ravintoa kohtaan. Suunnittelin jo vuonna 2004 lähteväni lukemaan itseni personal traineriksi, mutta tunne siitä, että se ei täällä meidän periferiassa vielä kantaisi hedelmää, sai suunnitelman jäämään vain ajatuksen asteelle.
 
Mutta vihdoin. Tästä eteenpäin teen päätyökseni personal trainerin töitä. Mukana kulkee myös jumpanvedot. Odotan innolla alkavaa syksyä ja sitä, että ehdin panostaa kunnolla työhöni ja olennaisiin asioihin. Mielessä on monta projektia, joista osa liittyy töihin ja osa liipaten töitä. Tekisi mieli juosta eteenpäin, mutta järkevintä tässä kohtaa on mennä kävellen ja jopa pysähtyä välillä.

Tulevaisuudessa aion pyhittää enemmän aikaa hengailulle ja kiirettömyydelle, läsnäolemiselle. Kiire, stressi, lievä burn out, pinnan kiristyminen. Kaikki check. Jätän sen elämän muille ja keskityn olennaiseen. Niihin asioihin ja siihen minään, joka haluan olla.
Aloitin tänään istumalla rannalla ilman kelloa jutellen ystävän kanssa, kun tenavat pulikoivat joessa. Ei tuntunut pahalta ollenkaan.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä aatokselta toi stressin jättäminen. Mulla on ajoittain aika stressaava työ mutta sen vastapainoks osaan kyllä sitten rentoutua vapaalla ja nauttia kiireettömyydestä! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä. Näin jälkikäteen käväisee mielessä, että miksi sitä on jaksanut niinkin kauan. Hetkellinen stressi ja kiire on ihan ok, tai ainakin omalla kohdallani ne pistää toimimaan, mutta jatkuva kiire on aika.... hmmm... hanurista :DD Ja mäkin opettelen nyt nauttimaan joutilaisuudesta :)

      Poista