8.8.2013

Kaikkea kivaa menossa ja tulossa


Huuuuomenta!
 
Ihan ensimmäiseksi täytyy hehkuttaa eilisillan treenejä, kun Kuntokeskus Ykkösen jumppaohjaajaporukalla treenattiin esiintymistä, joka tullaan näkemään Kauppakeskus Veturissa lauantaina 17.8. Koko Perheen Liikuntamessuilla. Eihän me toki ainoita esiintyjiä siellä olla, vaan mukana on myös paljon liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä juttuja, sekä muita esiintyjiä, kuten Fitnessmalli-kisan tytöt.
 

 
Näidenkään treenien jälkeen en usko, että musta tanssin ammattilaista tulee, mutta hauskaahan meillä oli. Ja liikunnan iloahan tässä haetaan, eikä suorittamista. Voi kun sen muistaisi aina itsekin. Millään laillahan en kuulu siihen ihmisryhmään, jonka täytyisi osata kaikki HETI. Ja äkkiä. Hah ;)
 
Koko päivä oli kyllä aikamoista menoa, kun aamu alkoi jumpanvedolla (Bodypump) ja omilla treeneillä (kädet), siihen muutama ohjaus päälle, kahvittelut ystävän kanssa, takaisin töihin ja illan huipennus oli vielä tosiaan nuo esiintymistreenit.
 
Lakisääteinen ruokatauko liikkuvassa ruokalassa
 
Eilen treenattiin illemmalla jalkatreeni, johon kuului tällä kertaa lähes pelkästään eristäviä liikkeitä. Aina silloin tällöin on ihan mukava treenata vain tuollaisia hifistelyliikkeitä ja ei nuo ainakaan hukkaan menneet, jos sen suhteuttaa aamun kankeaan ylösnousuun :D


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti