17.8.2013

Hyvä ruoka, parempi mieli

Tiedättekö ne päivät, jolloin jo aamusta alkaa tuntua siltä, että tästä päivästä ei hyvä heilu ja jossain vaiheessa päivää haluaisi vain vaikka istua paikallaan ja odottaa, että päivä olisi jo ohi.
 
No, allekirjoittaneella oli sen päivän vuoro tänään.
 
Jos nyt ei mitään maata kaatavia asioita sattunut, mutta ne tuhat ja miljoona pientä. Onneksi kohta on jo huominen ja se on varmasti PALJON kivempi päivä se.
 
Ettei menisi nyt ihan narinaksi, niin törmäsin kauppareisulla (=siis sillä ensimmäisellä kauppareissuyrityksellä, koska unohdin mm. lompakon kotiin) tuttuuni, jonka kanssa ollaan lähdössä katsastamaan parin viikon päästä kisoja Lahteen ja hänelläpä olikin liput mukana matkassa.
Sain normaali-ihmisten lipun.

 
Ja koska sushi ei petä koskaan (no ok, keitin riisit pohjaan), tehtiin ja syötiin niitä illan iloksi. Hyvä ruoka, parempi mieli. Hitsi mua ei haittaisi ollenkaan, vaikka moisia nökkösiä söisi joka päivä. Jos vain olisi aikaa ja intoa väkertää niitä.
 

Lisäksi mä tein löydön Citymarketin pakastekaapista: macaroneja. Jee!! Mä olen itsekin väkertänyt näitä ja ihastuin niihin oikein toden teolla. Näissä, jos joissain on aikamoinen väkertäminen. En sanoisi, että ovat mitään kovinvaikeita tehdä, mutta vaativat kuitenkin jonkin verran tarkkuutta. Mutta tämä oli oikein kiva ylläri ja makukin oli kohdillaan. Olen syönyt näistäkin aika seisoneen makuisia versioita.
Mutta summa summarum: hyvä ruoka pelastaa kurjemmankin päivän. Ja lasi punaviiniä. Ja höpöttely ystävän kanssa.

4 kommenttia:

 1. sushi pelastaa paskemmankin päivän:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sushi pelastaa päivän kuin päivän :D

   Poista
 2. Taitaa olla miun seinistä pöllitty noihin macaroneihin nuo värit! Ihanan värikkäitä <3 t. Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne on tuolla Pirkalla varmaan käyny hakemassa salaa inspiraatiota sun kodista ;D Mutta siis joo, oli oikein positiivinen yllätys tuo tuote.

   Poista