9.7.2013

Treeniä ja laatuaikaa

Tänä aamuna mä suuntasin auton keulan kohti pääkaupunkiseutua. Tarkoituksena oli nähdä mm. ihanaa Annaa, jonka kanssa käytiin yhdessä Personal Trainer-kurssi. Annan kanssa jutut luiskahti samoille urille jo heti kurssin alkuvaiheessa ja mikä mukavinta, ollaan pidetty yhteyttä myös kurssin jälkeenkin.
 
 
Aamu alkoi leppoisasti kahvitellen leikkipuistossa ja kuulumisia vaihdellen. Aiheet siirtyivät sujuvasti bloggaamisesta treenijuttujen ja tulevaisuuden suunnitelmien kautta vielä näihin PT-töihin. Mieli keventyi kummasti ja moni asia sai uusia näkökantoja. Illalla kotiin ajellessani mietin, että on iso onni, että olen tavannut tällaisen ihmisen.
 
Anna on ollut kevennetyllä ruokavaliolla (joku voisi kutsua jopa dieetiksi ;)) jo jonkun aikaa ja kun edellisestä kerrasta on jo tovi, kun ollaan nähty, niin ei voi muuta sanoa, kuin että kaventunut on nainen aika reippaasti :) Ja sehän on toki ollut tarkoituskin.

 
Päivällä käytiin pyörähtämässä Itäkeskuksessa syömässä salaatit. Kesällä en ainakaan itse kovin tuhteja ruokia kaipaa, mutta salaatti voi olla myös todellinen sudenkuoppa. Kuinka moni keventäjä syö päivällä salaatin ja illalla hirveän nälän siivittämänä mättää kaksin käsin kaikkea, mitä kaapista löytyy? Salaatti ei kauaa nälkää pois pidä (ellei ole sitten vähän tuhdimpi versio), eli ei pidä luottaa siihen, että jaksaa porskuttaa sen avulla kovinkaan montaa tuntia.
 
Oho, lipesi sivuraiteille.... Niin, siis käytiin salaatilla ja hyvää oli ;)
 
 
Annalla oli hyvät valikoimat purkkia ja purnukkaa erilaisia hmmm, olisiko hyvä yhteisnimitys treenijuomia, mm. omenanmakuista lataria ja mangonmakuista palkkaria. Mukavaa vaihtelua noihin omasta kaapista löytyviin makuihin.
 
 
Niin, ja tottahan me yhteiset treenit käytiin vetämässä. En ole piiiiitkääään aikaan tehnyt ihan perus penkkipunnerrusta, mutta tänäänpä tuli tehtyä. Täytynee ottaa tämä taas omaankin salitreenaamiseen mukaan, koska kivasti tuntui ja upposi. Niin ja kyllä, allaolevat kuvat eivät ole minunkaan mielestäni penkkipunnerrusta vaan jotain aivan muuta :D

 
 
 Rintapalojen lisäksi kyytiä saivat myös olkapäät. Muutama perusliike ja sitten vähän hifistelyä.
 
 
    
Hyvin irtosi lämpö ja treenit. Annan kanssa löydettiin nopeasti yhteinen sävel treenaamisessa ja varmistamisissa. Täytyy ottaa näin hyvät treenit uudestaankin.

2 kommenttia:

  1. Hei! Oot paras! <3 Ja mä niin tuun vastavierailulle joku päivä jos otat mut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei huomenta :) Oli ihan huippupäivä ja sun vastavierailua odotellessa <3 Älä tule joku päivä, vaan pian ;)

      Poista