2.7.2013

Todellinen lomapäivä

Lepopäivä lomallakin tekee välillä hyvää. Lomalle laskeutumisen jälkeen on tullut treenattua niin intopinkeänä, että ei ole tullut yhtään välipäivää edes pidettyä. Totuuden nimessä kävin kyllä tänäkin aamuna salilla tekemässä Annin kanssa selkätreenin, mutta kyllä kroppa kieltämättä alkaa olla jo aika väsynyt.
 
Tänään suunnattiin aamulla tenavien kanssa auton keula kohti Lappeenrantaa.  Luvassa oli koirien sukulaistapaaminen, eli käytiin meidän koiran siskoa ja sen ihmisperhettä tapaamassa. Ei näistä Saimaan maisemista varmaan saa koskaan yliannostusta, koska maisemat olivat jopa tenavien mielestä aivan mielettömät. "Miksi meidän kotimatkan varrella ei ole näin kauniita maisemia?"
 
Koiran naapurista löytyi eläin poikineen; hevoset, koirat, kissat, minipossu, jättiläiskukko kanalaumoineen, aasi jne. Ymmärrän kyllä, että ei nuo hoitamatta elä, mutta hetkeksi tuli olo, että mäkin haluan. Iski hetkellinen kaipuu maalle ja sen rauhaan.

Koirat tulivat edelleen loistavasti toimeen keskenään, vaikka meidän koirasta on tullut vissiin jossain välissä vähän aikuinen (miksi sitä ei kotona huomaa), eikä innostunut samalla nuoruuden innolla kaikkiin siskon ehdotamiin juoksuleikkehin.

Mutta vauvahan tuo vielä on, kun löytyi siitä myös sylivauvan vikaakin.
Kiitos Marille + perheelle taas mukavasta päivästä :) 

Ja ettei päivän loma-anti vain jäisi vajaaksi, suunnattiin illalla vielä vanhempieni veneen keula kohti Saimaata ja ei muuten iskenyt maisemaähky vieläkään.


Tenavat törmäsivät nukkumattiin kesken veneilyn ja jos joskus tulee oltua hetki läsnä hetkessä, niin se on silloin kun jälkikasvu koisii kainalossa :)
 

Että eipä nyt tule äkkiseltään mieleen, milloin olisi tullut vietettyä yhtä mukava ja rento päivä viime aikoina. Näitä lisää :)Aavistuksen pelokas laivakoira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti