27.7.2013

Retki Lahteen ja uudet kynnet

 
Aamu oli tosiaan hieman kankeahko, mutta ihan kivasti irtosi kuitenkin cxworx. Asiakkaat oli tänä aamuna oikein ymmärtäväisiä, kun täräytin videokameran salin nurkkaan ja selitin tilanteen. Tunnin jälkeenkin sain vielä palautetta, että hyvin meni, kyllä se nyt menee ihan varmasti läpi. Mäkin toivon niin....

Jumpan jälkeen suuntasin auton keulan kohti Lahtea ja pientä palaveria Johannan kanssa. Johannalla on muuten hyviä ja ei niin epäterveellisiä ohjeita makeannälkään tuolla omassa blogissaan :)

Eihän meillä koko päivää palaveroidessa mennyt, vaan ehdin ihastella Johannan ja Sampon perheenlisäystä, koiranpentua meinaan. Miten joku voikin olla niin hölmö, kuin koiranpentu. Ei mitään järkeä päässä, mutta niin hellyyttävä. Sen verran koiranpentuhuumassa olin, että en tajunut edes kuvaa ottaa.

Johanna oli tehnyt myös meille sisustussuunnitelman. Ei sillä, ettenkö tykkää meidän kodista näinkin, mutta tällä hetkellä tämä koti on sisutuksen puolesta vähän tylsä ja täältä puuttuu se "jokin". Tykkäsin Johannan tekemistä ehdotuksista ja tästä eteenpäin panostan ei niin tylsiin ratkaisuihin :) Aloitin sen "jonkin" hankkimisen valopalloilla, vai miksi noita alla olevassa kuvassa olevia juttuja nyt kutsutaan.

 
Lisäksi piipahdettiin Gazozilla ja mukaan lähti tuollainen näppärä kerrossheikkeri, jossa on siis tuon sheikkerin lisäksi kaksi "lokeroa", jotka voi pyöritellä lisäosiksi pohjaan kiinni. Hirmusen näppärää, enkä tajua, kuinka olen tullut toimeen ilman aiemmin.

Lisäksi tarjouksessa oli mm. Better Bodiesin toppeja ja nyt on minullakin yksi pinkki toppi. Mukaan tarttui myös Scitecin laturi (oikeasti hyvänmakuinen!) ja muutama proteiinipatukka, sekä pari näytepussia.

Illalla kurvasin kirjaston kautta kynsihuoltoon ja nyt mulla on taas NIIN siistit kynnet. En ehkä koskaan totu niihin yllättäviin tilanteisiin, joissa saan kuulla kynsistäni. Viime viikolla Kreetan lentokentän turvatarkastaja (nainen) nappasi kädestäni kiinni, katsoi kynsiäni, ja totesi että "piece of art". Nii-in, niin minustakin. Ja nämä nykyiset saivat jo huomiota osakseen lähikaupan kassalta kotimatkallani :)

Ester tekee muuten viikon kuukaudesta kynsiä ja ripsiä myös täällä meidän huudeilla, että jos on kiinnostusta kauniille ja kestäville rakennekynsille tai uusille räpsyttimille, niin ei tarvitse sentään Helsinkiin saakka täältä lähteä ajamaan.
 
 
 
Sen verran vielä tuosta kirjastokeikasta, että matkaan tarttui kevyemmän ruokavalion kirjallisuutta ihan sillä, että ajattelin ruveta tekemään erilaisia valmiita ruokaohjeita, jotka sopivat suunnittelemiini ruokavalioihin. Esimerkiksi pitkään ruokavalioilla oleville (painonpudottajat) se voisi ainakin tuoda uusia ideoita ja vaihtoehtoja ruuan laittamiseen. Ja enköhän mä julkaise jotain täällä bloginkin puolella :)

2 kommenttia:

  1. A) Better bodies kuulostaa loistavalta B) tunnen jo noi kynnet lapaluitteni välissä kera "Selällä Teija, SELÄLLÄ! " -huudon kera C) Ruokaohjeet kuulostaa LOISTAVALTA!!!!!! :))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenta :) Toppi on joo tosi kiva ollakseen pinkki, joka ei ole ehkä juuri se mun väri. Ja juu, en malta odottaa, että pääsen upottamaan kynteni suhun :DDD.

      Poista