10.7.2013

Olkapäätreeniä ja meidän PT-tiimi

 
Huhhuijaa, alkaa sanoa kroppa jo tsup kuluneen viikon treeneistä. Tänä aamuna meillä oli Johannan kanssa yhteiset olkapäätreenit ja vaikka olkapäät vähän muistelivatkin vielä yhteistreeniä Annan kanssa maanantailta, olivat ne onneksi ihan toimintakuntoiset sen tunnin ajan, mitä treenattiin. Sen jälkeisestä elämästä ei sitten ehkä voikaan enää sanoa mitään. Ei ole kauheasti huvittanut käsiä nostella ilman syytä tässä iltasella.

 
Eli ihan mukavan napakkaa treeniä oli tarjolla.


Olkapäätreeneissäkin on kiva, kun on kaveri, jonka kanssa treenata, ja joka pystyy varmistamaan ne viimeiset tiukat toistot. Olkapäät kun ovat kuitenkin niin pieni lihasryhmä, että kun voima niistä loppuu, niin se loppuu.

Varmistamisessakin on kaikki apuvälineet sallittuja, jos vaikka varmistaja sattuu olemaan juuri sen 5 kriittistä senttiä liian lyhyt. Tämä meidän systeemi kieltämättä keräsi muutaman katseen salilla tänään, mutta en usko, että musta olisi ollut kovin paljon hyötyä, jos olisin hyppinyt vieressä tai roikkunut muuten vaan tangossa mukana.


Ja vähän draamaa :D


 
Miten se menee se sanonta, että hulluilla on halvat huvit ja.....
 
No mutta, hyvä treenihän me saatiin aikaiseksi ja samalla juteltua syksyn kuvioista. Tässä ihan vaan vinkkinä kaikille yrityksille, että ei muuta kuin salille palaveeramaan ja treenaamaan. Tekemällä ne parhaat ideat syntyy ;)
 
Meillä on ollut tosiaan Johannan kanssa yhteiset Personal Training-kuviot viime talvesta lähtien. Paljon on jo saatu aikaiseksi, mutta paljon on vielä myös tietenkin suunnitteilla. Näistä suunnitelmista kirjoittelen varmasti lisää ihan lähitulevaisuudessa. Tällainen yhteistyö on ollut niin hedelmällistä kaikille osapuolille, koska saamme näin käytettyä molempien vahvuudet ja osaamisen myös asiakkaille.
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti