26.7.2013

Kokovartalopuudutus


Eilen vedetty aamulla cxworx ja olkapäätreeni, sekä illalla kahvakuula. Aamun kokovartalopuudutus oli taattu. Aika mukava tunne. 
 
 
Mä olen tullut viime aikoina tietoiseksi mun maneereista, joita käytän puheessani. Jotenkin huvittavaa sinänsä, että kaikkea ei huomaa edes itse. Paljon lörpöttelevänä ihmisenä suollan välisanoja, kuten niinku, tota jne. Ja on muuten pikkasen vaikea päästä niistä eroon. Jos niistä nyt kaikista tarvitsee eroon päästäkään. Edellisessä cxworxin palautteessa oli, että käytän ohjatessa liikaa lähdetään-sanaa. Noh, eilen kuvasin tunnin taas uudestaan ja meinasin revetä jokaisesta lähdetään-sanastani, jotka vain lipsahtivat suustani ulos. Let's go, hei. Tänään uusi yritys ja vähemmin lähtemistä, toivottavasti.


Olkapäätreenissä tehtiin muutama perusliike (pystypunnerrus, viparit sivuille) ja lopussa kikkailtiin muutamalla luovemmalla versiolla. Ilmeisen tehokasta oli kuitenkin, koska yläkropassa tuntui pientä väsymyksen tunnetta tänä aamuna.
Edellisestä kahvakuulanvedosta ryhmäliikuntatuntina on jo jonkin aikaa, mutta olipa kivaa. Itse tykkään pitää vähän teknisempiä tunteja, vaikka mukana on myös muutamia eristäviä liikkeitä ja sitä ryhmäliikuntapainoitteisempaa tekemistäkin. Aika vakiokamaa on tietysti etuheilautukset eri versioina, rinnalle veto ja työntö (pystypunnerrus) sekä tempaus. Lisäksi on tasapainoharjoitteita, punneruksia, vatsaa ja sykettä nostavia liikkeitä.


2 kommenttia:

 1. Heippa, kirjotit tuossa taannoisemmassa postauksessasi syöväsi hiilihydraatteja laadukkaassa muodossa, niin kyselisin että mitä se sitten käytännössä on? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Laadukkailla hiilihydraateilla tarkoitan sitä, että pyrin syömään mahdollisimman monipuolisesti mm. marjoja, hedelmiä, kasviksia ja täysjyväviljaa (puuro, leipä, leseet), perunaa, bataattia.

   Niillä ei niin laadukkailla hiilihydraateilla tarkoitan mm. sokereita ja vaaleaa viljaa.

   Poista