30.7.2013

Joogan paluu

Joskus joihinkin asioihin tulee taukoa, kunnes tulee taas aika palata takaisin. Viime talvena (helmikuu) polven rikkouduttua, tuli taukoa joogasta. Paluuta yritin huhtikuussa, se ei tuntunut hyvältä yläpäässä. Taas taukoa. Kunnes eilen pyörähtelin "taas" paikalle. Nyt tuntui siltä, miltä sen pitääkin. Paitsi varpaissa. Geelatut varpaankynnet ja jooga eivät sovi yhteen. Kauneudesta täytyy siis kärsiä tässäkin muodossa. 
 
 
Mutta ei se menoa oikeasti haitannut. Hieman haparoiden harjoitus läpi, hyvä mieli, kotona totaaliväsyminen ja klo 20 nukkumaan.


Viime lauantaina meillä oli joogaporukan kanssa pienet illanistujaiset Annin kotona. Kuinka jollain voikaan olla niin ihana vanha omakotitalo täynnä tunnelmaa ja rentoa fiilistä.Itse vein mukanani proteiinimustikkapiiraan ja tarjolla oli myös muiden antimien lisäksi raakasuklaakakkua ja erilaisia smoothieita. Joulupukki, kuinka kiltti mun oikesti täytyy olla, että saan oman vitamixin??

4 kommenttia:

 1. Oonpas mie väsyneen näköinen :D , rankka harjoitus kai... Mutta ihania kuvia oot napsinut Annilta, hyvin tuo esiin Villa Petran tunnelman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, kun sä olet tyytyväisen ja onnellisen näköinen :)

   Poista
 2. Ei meillä ihan noin vakavaa onneks ollu miltä kuvissa näyttää :) Herkut maistu hyvin vielä seuraavana päivänäkin! t. Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ollut ei, naurattaa vieläkin :) Ja hyvä, että tuli syötyä, kun olivat vielä terveellisiäkin.

   Poista