10.7.2013

Jalkatreeniä

Ou jees. Viikon "odotetuin" treeni on aina jalkatreeni. Mulla on niin ristiriitaiset tunteet alakerran treenejä kohtaan. Toisille se on ehdottomasti aina se viikon suosikkitreeni, mutta itse koen noiden polvivammojen jälkeen jonkinlaista kunnioitusta jalkatreenejä kohtaan. Nyt kun räpylät ovat vihdoin kunnossa, olisi NIIN hienoa saada ne kauan kadoksissa olleet reisi- ja hanurilihakset takaisin.
 
Prässi ja kyykky ovat ne omat heikoimmat lenkkini ja odotan sitä päivää, kun voin ylpeästi lisäillä painoja vaan lisää ja lisää. Tänään treenattiin Annin kanssa jalkoja ja prässiä tehtiin sen 7 sarjaa. Mulla hyytyi 150 kg kohdalle, kun Anni taas porskutti ties kuinka pitkälle. Vaikka prässissä olisi kuinka varmistaja, en vain uskalla laskea sen enempää painoa päälleni. Olisi ihan mielenkiintoista selvittää, onko kyse todellakin uskaltamisesta vai voimanpuutteesta. En osaa oikeasti sanoa. Pelaan prässissä ja kyykyssä aina varman päälle.
 
Toistan monille asiakkailleni sitä, kuinka mieli on helposti lihasta vahvempi. Kuinka usein kuulen "en jaksa enää" ja kuitenkin toistoja tulee vielä se pari lisää ainakin? Aika usein :) Ja itse teen jalkojen kohdalla sitä aivan samaa.
 

Kun taas päästään enemmän eristävien laitteiden pariin, kuten reidenojennukseen, ei pelota enää yhtään. Yllätin kyllä tänään itsenikin iloisesti ja taisi tulla jopa oma henkilökohtainen ennätys. Ja voin muuten sanoa, että kylläpä tuntui hyvältä näiden kaikkien jalkatakapakkien jälkeen. Tämä loi uskoa tulevaisuuteen ;)
 

 
Tehtiin me reidenkoukistajaakin ja hei, kenellä on liian iso takareisi nostaa käden ylös!!? Niinpä. Se on mullakin kadotettujen lihasten listalla. Oma jalkatreeni painottuukin nykyään tuonne takareisi-hanurilistalle ja töitä tehdään, että sieltä jotain voimaa saisi irti.
 
Tänään ylitin myös itseni sillä, että polvi antoi myöten/uskalsin mennä taljakyykyssä noinkin alas. Jäätävän hyvä pössis, mutta katsotaan naurattaako enää huomenna.
 
 
 Jalat kiittää, kuittaa ja menee lepäämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti