20.7.2013

Kotona on kiva olla :)

Aika ihana aamu kotisohvalla löhöten, kahvikuppi kädessä, pesukone laulaa (huutaa) jossain alakerrassa, tenavat touhuavat omiaan. Viikon tauon jälkeen lelutkin tuntuvat taas hetken uusilta.
 

Reissusta jäi paljon mukavia muistoja ja pikkuhiljaa laukkuja purkaessa löytyy kaikkia kivoja pieniä juttuja, vähän konkreettisimipia muistoja. Muutama kippo ja kuppi, joita käyttäessä/katsoessa tulee varmasti reissu mieleen joka kerta, oliiviöljyä, viiniä.
Kuvia tuli otettua myös ihan kiitettävät määrät ja hyvä niin, koska tenavien kanssa on mukava aina silloin tällöin kaivaa vanhat kansiot esille ja katsella reissukuvia. Hauska on myös kuunnella tenavien tarinoita, kuinka he reissun muistavat. Aikuisen ja lapsen maailma on kutenkin niin erilainen, vaikka samaa asiaa katsotaankin.

Lento lähti illalla ja koko päivä oli vähän sellaista "kohta lähdetään"-kärvistelyä. Matkaa varatessa se oli hyvä idea, että varataan mahdollisimman myöhäinen lento, jotta on aikaa olla kohteessa koko päivä. Ei se toki huonokaan idea ollut, mutta ehkä seuraavalla kerralla päivälento. Vaikka tenavat suoriutuivat tosi hienosti koko päivän ja yön matkustamisesta, oli se kuitenkin aika rankka päivä ja yöunet jäivät vähän katkonaisiksi.


Onneksi turbiinissa ei ollut pelikaania
 
 
Mutta oliko ihanaa nukkua tänä aamuna pitkään, vääntäytyä aamulla laiskasti puutarhaan kerämään vadelmia, muutama mansikka, herneitä, mustaherukoita, paprikaa ja ruohosipulia aamiaista varten.
 

 Yrttipenkki oli kokenut positiivisen räjähdyksen viikon aikana. Kohta on kesäkurpitsojen aika :)
 

Vaikka reissussa on mukava syödä aamupalaa seisovasta pöydästä, ei paluu normiaamiaiseen kyllä tuottanut mitään ongelmia :) Eipä sillä, etteikö hotellin aamiaisellakin tullut syötyä ihan terveellisesti. Rahkajugurttia, munia, leikkeleitä ja hedelmiä, niin ja vaaleaa leipää ja kahvia. Kahta viimeistä ei tule ikävä ja vaalean leivän raja tulikin vastaan muutaman aamun jälkeen. 


2 kommenttia:

  1. Miepä olin varautunut vaaleaan leipään ottamalla kotosuomesta pari pussia ruisleipää mukaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vähänkö olit näppärä turisti :)

      Poista