21.6.2013

Vähän niinkun lomalla

En tiedä miten päin tässä pitäisi olla, kun kotiin tullessani istahdin hetkeksi (meinasin nukahtaa), söin välipalan (rahkaa yllättäen) ja jupisin itsekseni, että sulla taisi alkaa loma. Vähän epätodellinen olo, koska tätä on odotettu hetken aikaa. PT-hommat jatkuvat koko kesän, mutta "pientä" hengähdystaukoa tuo, kun töitä hävisi hetkeksi sen 40 tuntia viikosta. 
 

Ystävän kanssa käytiin salilla tekemässä selkätreeni. Ihan vain muistutellen selkää, että sekin on olemassa. Muutama raskaampi liike, mutta enemmän pumppaillen ja tuntumaa hakien. Vähille kun on viime aikoina treenaaminen jäänyt, mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa palaudu takaisin uomiinsa.

Jännä, miten muutaman viikon treenitauko säännöllisestä liikunnasta tekee heti olon, että KAIKKI lihakset ovat kadonneet ja oikein odottaa, että pääsee/jaksaa lähteä juoksemaan/salille/harrastamaanihanmitävaanliikuntaa.


Perinteinen juhannusruuhka piti käydä kaupassa myös kokemassa. Huvittavaa sinänsä, että sitä vähän naureskelee jopa ääneen, että on se kummallista, kun sitä ruokaa pitää hamstrata parin pyhän takia niin paljon, että ruokakin loppuu kaupasta. Ja loppujen lopuksi itse astuu samaan kuoppaan. Ja nyt on jääkaappi kirjaimellisesti TÄYNNÄ ruokaa.

 
 
Mutta ei se mitään, syötyä ne tulee varmasti. Ystäväkin on tulossa meille huomenna huilaamaan ja nauttimaan tietty loistavasta seurasta. Tehdään mitä huvittaa. Alkaa kuulostaa jo vähän lomalta.

Josko aloittaisi vaikka kunnon yöunilla.

2 kommenttia:

  1. Tuleeko siulle tilattuna tuo Simple Things -lehti vai ostatko irtonumeroita? Mie oon kertaalleen hipeltäny tuota prisman lehtihyllyllä, mutta vielä en raaskinu ostaa. t. Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan irtonumeroilla mennään. Harvoin tulee nykyään muita lehtiä ostettua, mutta tuossa lehdessä on mun mielestä kiva fiilis.

      Poista