28.6.2013

Treeniä palikoille ja taas yksi versio perunasalaatista ;)

Tänään treenattiin Maaren kanssa aamusella piiitkästä aikaa rintaa (ja vatsapalikoita). Muistinpa tässä sitten illalla, että meillähän on huomenna myös Riksun kanssa tarkoitus treenata vatsoja. No, ei varmaan hirmuisesti naurata sunnuntaina ;)
 
Jotenkin nuo rintatreenit on aina se "jos ehtii"-treeni, koska olen luopunut jo aikaa sitten siitä ajatuksesta, että kyseinen treeni ainakaan kiinteyttäisi kyseistä aluetta. Ketun marjat ja kissan viikset. Pah. Hah.
 
No ei vaan, hyvähän se olisi treenata kaikkia lihaksia tasapuolisesti ja kieltämättä oikein kiva ja uppoava treeni saatiinkin tänään aikaiseksi.
 
 
 
Lopuksi vielä nöyristeltiin vatsarutistuksia, alavatsoja sekä kiertoja.
 
Tuosta jumppapallosta mulle on jäänyt niin elävästi mieleen kampaajani kertoma juttu ajalta, kun ryhmäliikuntatunneilla oli vielä fitballia. Ja legendaarinen lause yhdelle ensikertalaiselle: "Kyllä se pallo kestää. Koskaan ei ole yhtään hajonnut". Noh, ei tarvinne kertoa juttua loppuun.Tenavien kanssa käytiin päivällä palauttamassa kirjat kirjastoon ja on se vaan kumma, että aina sieltä tarttuu matkaan uusia tuttavuuksia (puhun edelleen kirjoista). Jostain syystä nyt nuo kasvisruokavalion kirjat kiinnostavat. Ja ihan toim. huom. tuo toiseksi alimmainen kirja ei ole peilikuvana otettu ja alimmainen ei kerro kielen ruskettamisesta. No hah hah, olinpa hauska.

Tofusta en ole vielä onnistunut tekemään kotikonstein kovinkaan maukasta ruokaa, mutta ehkä tämä ufo keittokirja tuo siihen muutoksen. Auringonpaistetta kielellä-kirja kertoo yrteistä Välimeren keittiössä ja hei yllätys, että sattuukin kiinnostamaan. Viiden tähden vegaani-kirjassa sattui osumaan silmään pari eri perunasalaatin ohjetta.Vaihteeksi taas Terhin kokeileva keittiö teki yhden uuden version kyseisestä raaka-aineesta. Siis miten niin olisin koukussa uusiin perunoihin?


 
No, kohta nuo eivät ole enää uusia, niin laantuu nämäkin ohjeet. Perunaahan en pahemmin syö muuten kuin uutena. Ei mulla ole mitään syvää vakaumusta ainakaan siitä, että mä kokisin, että varastoidut perunat joutuisivat kokemaan vankeutta tai jotain muuta vapaudenriistoa tai kidutusta, mutta uudet perunat vain ovat NIIN hyviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti